Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022. Începe un război între cele mai puternice state din lume

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022
Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022

Profetul are previziuni sumbre pentru anul ce urmează! Ce se va întâmpla cu economia și cu pandemia de coronavirus

Nostradamus a fost un astrolog celebru și savant al universului ezoteric al secolului al XVI-lea, fiind renumit pentru capacitatea sa incredibilă de a citi în viitor. De-a lungul timpului, profetul a făcut multe predicții, în formă criptată și interpretate de experți, care par să se fi adeverit, inclusiv pandemia de coronavirus.

Citeste si: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Klaus Iohannis: „Va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului”

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022
Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022[Sursa foto: PixaBay]

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022

Previziunile sumbre pentru anul 2022 făcute de Nostradamus trezesc un interes major atât pentru oamenii de știință și cercetători, cât și pentru persoanele obișnuite. Potrivit previziunilor cripate ale lui Nostradamus, până la începutul anului 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat în arena geopolitică a lumii, astfel că un număr foarte mare de state pot fi atrase în acest război.

Se pare că Nostradamus a notat și faptul că perioada 2022-2041 este ultima din istorie în care se poate declanșa un război în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult decât atât, previziunile făcute de Nostradamus arată că relațiile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche, iar dacă numărul lor se ridică la nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat. 

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te desparți de iubit. Ce semnificație are ruperea unei relații de dragoste

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022
Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022[Sursa foto: PixaBay]

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022

Potrivit profetului, două țări foarte puternice din lume, India și China, vor ieși victorioase din război. Conflictul este cauza rivalității dintre Statele Unite și China și se va termina cu pierderi de vieți omenești, însă nu doar acesta este principalul motiv pentru care populația lumii va începe să scadă. Previziunile

sumbre pentru anul 2022 făcute de Nostradamus arată că mulți vor muri din cauza faptului că va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

Judecând previziunile lui Nostradamus pentru anul 2022, mulți oameni vor începe să stăpânească noi tipuri de câștiguri. Artizanii și cei care lucrează pe teren vor fi solicitați în anul ce urmează.

Citeste si: CITEŞTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anca Ciota va avea fetiță sau băiețel? Ce metodă tradițională a folosit pentru a afla sexul bebelușului

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies