Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Compatibilitate cifra destinului
Totul despre cifra destinului

Cum se calculează cifra destinului și cum influențează viața unei persoane. Ce reprezintă numerologia în viața oamenilor.

Cifra destinul reprezintă numărul tău personal pe care îl găseşti chiar în data naşterii tale. Acest număr de destin îţi poate trasa câteva caracteristici de care poţi ţine cont. Ca o definiţie clară, cifra destinului reprezintă tabloul tău numerologic. Ce te poate face curios în a-ţi calcula cifra de destin? Faptul că fiecare cifră de destin are trăsături diferite şi acest lucru ne poate distinge unii faţă de alţii. 

Cum calculezi cifra de destin

Exemplu de calcul pentru cifra destinului: 01.11.1985. Adună: 1+1+1+1+9+8+5. Totalul este 26. Adună apoi 2+6=8. Cifra destinului tău este 8. Cifra destinului are totuși și patru combinații de numere speciale, denumite "numere maestre": 11, 22, 33 sau 44.

Totul are o valoare numerică și datorită numerologiei, ne putem măsura cifra destinului. De asemenea te poate ajuta să îţi dai seama care este scopul tău în viaţă şi cum poţi obţine bunastrea în funcţie de acesta cifra, prin tainele numerologiei.

Calcul cifra destinului

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal aduce schimbări

Ce înseamnă cifra de destin 1

Caracteristici: Creativitate, disciplină, independență, leadership, individualitate

Nativii născuţi sub cifra de destin 1 sunt lideri în adevăratul sens  al cuvântului. Voinţa şi determinarea îi ajută să obţină poziții de conducere. Odată ce ajung unde şi-au prous încep să culeagă „roadele” succesului. 

Totuşi nu vor tolera ca oamenii să le spună ce trebuie să facă. Le place să dicteze şi să fie mereu în centrul atenţiei. Creativitatea lor o să îi ajute să rămână în vârful „piramidei” și vor găsi în continuare modalități noi de a atinge obiectivele. Indiferent ce domniu aleg vor încerca să atingă perfecţiunea în orice carieră în care pot conduce. În planul sentimental, partenerul unei cifre de destin 1 trebuie să bată în retragere, aproape de fiecare dată.
Toate aceste lucruri pot fi atinse dacă ai o cifră de destin 1.

Ce înseamnă cifra de destin 2

Caracteristici: Diplomatic, cooperant, convingător, bun ascultător

Nativii născuţi sub cifra de destin 2 au puteri mari de convingere și mereu au tendința să le folosească pentru a face bine. Pot fi consideraţi „păstori ai păcii” doar în anumite cazuri.

Uneori oamenii nu se pot baza pe calităţile tale. Totuşi, abilitățile tale sunt respectate. Ai intuiţie bună şi eşti suficient de calm pentru a asculta pe toţi cei implicaţi într-o problemă anume. Ești o persoană plină de grijă, iubitoare din fire, deci poate de aceea păstrezi pacea chiar și atunci când nu vrei. Încerci să faci acest lucru şi atunci când sunt prezentate numeroase probleme. Nativii născuţi sub cifra de destin 2 pot fi supraprotectori cu oamenii pe care îi iubesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce înseamnă cifra de destin 3

Caracteristici: Optimist, creativ, entuziast, romantic, plin de umor

Nativii cifrei de destin 3 sunt optimişti, veseli şi pot fi o bucurie pentru ceilalţi din jur, prin prisma energiei pe care o emană.

Poţi fi parteneri şi prieteni incredibili, pe care toţi şi i-ar dori în viaţa lor. Ai nevoie să ai succes în tot ceea ce faci, iar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Dacă eşti dezamăgit, nu laşi să arăţi acest lucru şi celorlati din jur. Ascunzi dezamăgirea în spatele umorului și a unei expresii pline de viață. Nu vei lăsa niciodată pe nimeni să te vadă în durere. Refuzi să fii trist sau vulnerabil, ceea ce nu este „sănătos” pentru tine. Ai multă creativitate ce ar fi bine s-o exprimi. Nativii născuţi sub cifra de destin 3 pot găsi o modalitate creativă de a se deschide in a povesti, fără să-şi arate adevărata vulnerabilitate.

Semnificatia numerelor in numerologie
Semnificatia numerelor in numerologie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații are această cifră?

Ce înseamnă cifra de destin 4

Caracteristici: Muncitor, dedicat, loial, onest, de încredere

Nativii cifrei de destin 4 sunt rigizi şi plictisitori când vine vorba de distracţie. Eşti totuşi dedicat şi de încredere în munca ta, dar.... doar pe această latură. Timpul tău este valoros şi vrei să îl umpli doar cu lucruri care te avantajează. Este posibil din acesta cauză să fii un singuratic! Și asta ți se potrivește foarte bine. Cu greu îţi pot găsi uneori un partener de viaţă cu o relaţie de lungă durată. Nativii cifrei de destin 4 apreciază onestitatea, fiabilitatea, eficiența. Totuşi dacă se implică într-o relaţie sunt loiali.

Ce înseamnă cifra de destin 5

Caracteristici: Aventuros, ingenios, entuziast

Nativii cifrei de destin 5 sunt foarte buni la capitolul comunicare. Ai nevoie de o varietate de oameni în viața ta pentru a fi fericit. Te poţi folosi de talentul pentru comunicare pentru a-ţi face noi prieteni pe măsură. Îţi place să călătorești, să explorezi locuri noi și culturi noi. Nu ai timp pentru oamenii care te țin pe loc. Totuşi, adori schimbarea şi noutatea. Poți să te distrezi oriunde și să te descurci cu orice îți oferă viața. încearcă să nu fii prea critic cu ceea ce îți iese în cale. Nativii născuţi sub cifra de destin 5 trebuie să înveţe să facă  lucrurile de plăcere şi nu ca o ”evadare”.

Ce înseamnă cifra de destin 6

Caracteristici: Afectuos, casnic, responsabil, loial, empatic, sensibil

Nativii cifrei de destin 6 poartă „haina” vindecătorului. Oamenii slabi sau bolnavi beneficiază de existența ta, deoarece au nevoie de cineva care să le arate calea. Acest lucru reprezintă un atu în orice relație sau grup de prieteni. Dacă cineva suferă, îi poți face mai bine. Ai o latură perfecționistă şi aștepți multe de la tine și de la alții, doar pentru că vrei ce e mai bun în viață. Ai un dar, in a te descura bine atât la locul de muncă cât şi în viaţa personală, păstrând mereu un echilibru. Nativii născuţi sub cifra de destin 6 trebuie să invete să fie mai toleranţi în unele cazuri.

Ce inseamna fiecare numar in numerologie
Ce inseamna fiecare numar in numerologie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

Ce înseamnă cifra de destin 7

Caracteristici: Emoțional, logic, curajos, onest, investigator, înțelept

Nativii născuţi sub cifra de destin 7 sunt inteligenţi, puternici și prosperi în fapte. Aceste calități combinate îi fac să fie buni coordonatori prin natură, chiar și atunci când nu vor să facă acest lucru. Cu toate acestea, trăsăturile tale negative uneori ies la iveală deranjând uşor pe ceilalţi. Este posibil să nu fii tolerant cu anumite opinii. Arogant, pentru că în mod clar gândurile tale sunt originale, susținute de logică şi fapte concrete. Vrei să ai mereu dreptate! Trebuie să înveți să fii mai deschis și să nu te detașezi și să devii indiferent atunci când ceva nu îți merge bine. Dacă devii suspect de un lucru, exprimă acest lucru oamenilor. Nativii născuţi sub cifra de destin 7 trebuie să-şi  folosească emoțiile şi să nu se gândească la faptul că alţii îi pot judeca după emotivitatea lor.

Ce înseamnă cifra de destin 8

Caracteristici: Motivator, hotărât, abilitate de conducere, muncitor, puternic, organizat

Nativii născuţi sub cifra de destin 8 au abilitate mare de a conduce şi fac angajament seriose în ceea ce priveşte munca. Pot fi lideri aproape perfecți din cauza naturii lor responsabile, dar trebuie să ţină cont şi de doza de aroganţă. Le place mereu să fie competitivi şi merg mereu mai departe în tot ceea ce vor să facă. Partea mai dificilă pentru ei este echilibrul, privit din toate punctele de vedere. Au darul de a fi foarte bine organizaţi şi pot câştiga multe competiţii în care se implică. Nativii născuţi sub cifra de destin 8 îţi pot găsi cu uşurinţă un prtener de viaţă, dar trebuie mereu să fie motivaţi pentru a rămâne în acea relaţie.

Ce înseamnă cifra de destin 9

Caracteristici: Generos, idealist, poetic, vizionar

Nativii născuţi sub cifra de destin 9 este fascinanti prin natura lor. Înclină mereu să realizeze  acte de caritate pentru nevoiaşi şi apreciază mereu „frumuseţea” sub toate formele ei. Pot aprecia atât de mult frumosul şi arta în general, pentru că sunt sensibili. Au abilităţi mari de vizionari şi vor să facă multe lucruri frumose în viaţă, în zona artei. De cele mai multe ori, poate fi un defect pentru ei faptul că nu sunt realişti şi îşi pot face cu uşurinţă „scenarii” care nu au legătură cu realitatea. Nativii născuţi sub cifra de destin 9 trebuie să rămână ancoraţi în realitate şi să nu se depărteze prea mult de prezent.

Citeste si: Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

Totul despre numerologie
Totul despre numerologie[Sursa foto: PixaBay]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Carmen Harra, despre criza economică din România. Ce se va întâmpla în țara noastră?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies