Nou anunț pentru români! Ce se va întâmpla cu voucherele sociale

 Ce se va întâmpla cu voucherele sociale
Ce se va întâmpla cu voucherele sociale

Autoritățile au făcut noi precizări în legătură cu voucherele sociale pentru alimente. Ce se va întâmpla cu acest ajutor din partea statului?

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene au transmis noi informații despre tichetele sociale. Ce se întâmplă cu unul dintre cele mai așteptate proiecte lansate de statul român?

Citeste si: Topul destinațiilor de vacanță în 2022. „Cele mai căutate stațiuni din România, rămân în continuare Mamaia, Saturn și Eforie Nord"

Ce se va întâmpla cu vouchere sociale pentru alimente

Reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene susțin că până la finalul săptămânii viitoare se va finaliza procesul de distribuție a tichetelor pentru alimente. Guvernul oferă explicații și despre situația în care românii nu sunt găsiți acasă pentru a li se înmâna cardul social.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Preconizăm că aceasta va fi şi data la care se va finaliza procesul de distribuţie. O posibilă excepţie ar putea surveni în cazul persoanelor care nu au fost găsite la domiciliu pentru a li se înmâna cardul sau care nu au răspuns avizării reprezentanţilor Companiei Naţionale Poşta Română, însă nu există riscul ca vreunul dintre beneficiarii eligibili să nu primească acest sprijin”, subliniază Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citeste si: Statul oferă vouchere de până la 500 de lei de persoană. Cine sunt românii care vor beneficia de bani

Românii vor primi ajutor în valoare de 1000 de lei în patru tranșe

Până la acest moment au fost emise 1,6 milioane de vouchere pentru alimente. Ministrul Marcel Boloș a susținut faptul că toți au dat dovadă de mobilizare exemplară în urgentarea finalizării etapei.

„Iată că ne apropiem cu paşi repezi de finalizarea emiterii şi distriburii tuturor celor 2,5 milioane de carduri sociale. Astfel, românii care au nevoie de ajutor vor avea suportul electronic pe care primesc cei 1.000 de lei, acordaţi în patru tranşe pentru alimente şi mese calde. După cum puteţi observa în comunicările noastre săptămânale, toţi cei implicaţi sunt mobilizaţi exemplar pentru a urgenta finalizarea procesului, pentru care le aduc încă o dată mulţumiri”, a spus ministrul Investiților și Proiectelor Europene.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Angajatii vor beneficia de bani în plus. Cum vor putea folosi tichetele de activități casnice

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies