NOU! Calauzire zilnica zodii de la Arhanghelul Mihail – MIERCURI 17 octombrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

NOU! Calauzire zilnica zodii de la Arhanghelul Mihail – MIERCURI 17 octombrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!
NOU! Calauzire zilnica zodii de la Arhanghelul Mihail – MIERCURI 17 octombrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

 

Nu te grabi sa iei aceasta decizie.

Ai intrebat despre o situatie in care exista confuzie ori indecizie iar aceasta carte este un semn ca nu ar trebui sa te grabesti in nicio privinta. Cu timpul vor aparea mai multe informatii care iti vor calauzi firesc actiunile.

Acum nu trebuie sa fortezi lucrurile in niciun fel. Nu vei pierde ocazii daca nu te grabesti, iar altii te vor astepta. Este decizia ta si cel mai bine pentru tine este sa faci lucrurile pe indelete fara graba si nerabdare.

 

Semnificatii specifice posibile: nu semna contractul chiar acum – negociaza un angajament mai bun; pune mai multe intrebari inainte de a spune da; redu viteza intr-o noua relatie; studiaza optiunile si alternativele; nu accepta presiunile altor oameni, pentru ca vorba de viata ta nu de a lor.

 

Rugaciune: Arhanghele Mihail, tu cunosti detaliile misiunii mele personale divine si te rog sa ma ajuti sa fiu in acord cu obiectivele mele. Te rog sa imi calauzesti clar actiunile, incat sa-mi urmez cei mai buni pasi pentru a-mi manifesta minunata si importanta mea cariera.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

ANUNŢ de ultim moment! România, lovită de seism?! "Va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 şi 8,3 grade"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies