NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019. Luna în Taur crește romantismul. Vezi pentru ce zodii

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019. Luna în Taur crește romantismul. Vezi pentru ce zodii
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019. Luna în Taur crește romantismul. Vezi pentru ce zodii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, SAMBATA 1 IUNIE 2019.

O zi buna pentru dragoste, romantism si lux. Ne sustine puternic Luna in Taur, dar si conexiunea sa cu trioul Venus-Saturn-Neptun, ceea ce dubleaza placerea. Atentie la buzunar, caci s-ar putea sa cheltui mai mult decat trebuie pentru rasfatul propriu si al partenerului de cuplu.

Iata ce-ti rezerva azi astrele in plan amoros.


Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa se imbunatateste vizibil, mai ales dupa ce sporesti comunicarea. Rasfatat-ti mai des partenerul de cuplu. Daca esti singur, profita de conjuncture planetara si iesi in oras. Cunoaste omaneni noi. Distreaza-te si flirteza!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro


Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata persoanala se simte nevoia de imbunatatiri substantiale.

Discuta sincer si deschis cu partenerul de cuplu si vezi incotro se vor indrepta lucrurile. Daca esti singur, o analiza a lucrurilor pe care ti le doresti de la un viitor partener este mai mult decat necesara. Vei sti exact la ce sa te uiti atunci cand iesi in oras.

Citeste si: Ozana Barabancea, încă o operație estetică. E incredibil ce își va face acum la coapse pentru ca picioarele ei să arate așa cum își dorește


Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pot aparea cateva dificultati in viata amoroasa, care te vor irita destul de mult. Fa tot ce depinde de tine pentru a discuta cu partenerul si pentru a lamuri problemele care apar, inainte ca ele sa se agraveze. Daca esti singur, relaxeaza-te putin. Esti mult prea stresat si disperat pentru a putea atrage in jurul tau persoane interesante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

REŢETĂ tort de cacao din cinci ingrediente! Nu ai mâncat nimic mai gustos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies