Noua achiziție de lux a Gabrielei Cristea. Vedeta și-a îndeplinit un mare vis! „Am aproape 50 de ani și da, pot să mă bucur că visurile mele devin realitate.”

Noua achiziție de lux a Gabrielei Cristea. Vedeta și-a îndeplinit un mare vis! „Am aproape 50 de ani și da, pot să mă bucur că visurile mele devin realitate.”
Noua achiziție de lux a Gabrielei Cristea. Vedeta și-a îndeplinit un mare vis! „Am aproape 50 de ani și da, pot să mă bucur că visurile mele devin realitate.”

Gabriela Cristea a făcut o achiziție de lux, de această data e vorba de o mașină, iar prezentatoarea TV a făcut prezentarea autoturismului.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară, împarte de fiecare dată cu urmăritorii săi toate momentele din viața profesională și cea personală, acolo unde se bucură de toate lucrurile care o înconjoară. Vedeta a făcut de această dată un filmuleț pe rețelele de socializare în care își arăta noua achiziție, o mașină de lux, a doua mașină nou-nouță pe care aceasta și-a cumpărat-o, la aproape 50 de ani.

Ea a mai adăugat că este una dintre cele mai dotate mașini din România, dar chiar dacă și-ar fi dorit o altă culoare, cu siguranță va apela la o schimbare în viitor.  “Vreau să zic că în viața asta, aceasta este a doua mea mașină nou-nouță, la aproape 50 de ani. Acum mi-am luat-o pe aceasta pe care chiar mi-am dorit-o cu adevărat și care mi se pare super.
După cum vedeți, suntem foarte originai  amândoi, ne-am luat mașini albe. Mi-aș fi dorit mașina în altă culoare, dar poate o înfoliem. Eu am o culoare preferată, dar nu am găsit la nicio mașină. Soțul mi-a făcut cadou o sorcovă de mașină, pentru că este cea mai dotată mașină din România.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre cum și-a transformat visul în realitate

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre cum gestionează ea și Tavi Clonda secretele pe care le au cu cele două fetițe: „Trebuie doar să le dăm impresia că pot avea încredere într-unul dintre noi.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, despre capitolul kilogramelor din viața ei. Ce le transmite celor care îi spune că trebuie să slăbească: “Atât trebuie în lumea asta.”

Gabriela Cristea a ținut să spună și cât de mult a muncit până acum și cât a contat să nu renunțe la visurile ei, fie cele pe termen scurt sau lung, deoarece ele pot deveni realitate, mai devreme sau mai târziu.  “După ce am văzut cum este în portbagaj, am admirat pielea, acum m-am pus și pe scaun, mă pregătesc să plec și îmi dau seama că am muncit mult de tot și încă mai avem de muncă ca să plătim mașinile și toate bucuriile pe care vrem să ne facem.

Ideea este însă să învățăm să visăm. Să visăm pe termen scurt, dar și pe termen lung, pentru că uite, am aproape 50 de ani și da, pot să mă bucur că visurile mele devin realitate.”, a mai spus Gabriela Cristea.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gabriela Cristea, despre capitolul kilogramelor din viața ei. Ce le transmite celor care îi spune că trebuie să slăbească: “Atât trebuie în lumea asta.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies