Noua concurentă de la Puterea dragostei, filmată de Livian?

Noua concurentă de la Puterea dragostei, filmată de Livian?
Noua concurentă de la Puterea dragostei, filmată de Livian?

Livian a realizat o filmare în casa Puterea dragostei, în care apare și o roșcată.

Livian a postat pe pagina lui de socializare un filmuleț în casa fetelor de la Puterea dragostei. În video apar, la masă, Bianca, Ella, Ramona, dar și o roșcată. Deși, Livian nu face nicio referire la roșcata care apare în filmuleț, fanii emisiunii care au văzut-o, au început imediat cu speculațiile. Să fie oare roșcata, noua concurentă de la Puterea dragostei?

În ultima perioadă, au fost mai multe zvonuri privind noi concurenți care se pregătesc să intre la Puterea Dragostei, după încheierea restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Până acum însă s-a vorbit doar despre băieții care așteaptă să intre în emisiune.

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Ce se întâmplă între Ella de la Puterea Dragostei și Dorian Popa! ”Mi-a zis că vorbește cu el, dar la mijloc era altceva”! Jador a dat-o de gol DEZVĂLUIRI

Cine este cel mai nou concurent de la Puterea dragostei

Cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei este Renat Grosu. El a intrat în emisiune la jumătatea lunii mai, dar până acum nu a părut interesat în mod deosebit de niciuna din fetele de la Puterea dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Renat Grosu este actor turc, s-a născut în România, dar s-a mutat în Turcia când era copil, alături de familia lui. Renat Grosu a jucat în filmul turcesc Miracol în celula 7 (Yedinci Kogustaki Mucize), unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima perioadă.

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Ziua a pus statusul și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”

Ella de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea după bătaia cu Daiana

pe de altă parte, Ella vrea să plece de la Puterea Dragostei după scandalul cu Daiana! Atunci când nimeni nu se aștepta, Daiana şi Ella de la Puterea dragostei s-au luat la bătaie, iar motivul altercației ar fi avut legătură cu animozitățile mai vechi dintre cele două concurente. după ce Ella i-a spus Daianei că nu-l iubește pe Gabriel și că doar se folosește de el, cea din urmă s-a despărțit de partenerul ei.

Daiana a acuzat-o pe Ella că i-a stricat relația. Iar după mai multe zile în care cele două s-au atacat doar verbal, la un moment dat, Daiana a izbucnit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Citeste si: O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat e de rea este Ella: "Imi blesteama bunica, mama!"

”Am văzut filmulețele în care și-a bătut joc de mine și nu am mai suportat. De azi înainte, toate fetele din casă o să o vadă pe Daiana, cum este ea de fapt...Am

încercat cu vorba bună, dar nu se poate, am să le dau bătaie, să vadă cum sunt eu cu adevărat. Nu regret absolut nimic din ce am făcut, din contră, acesta este începutul”,  a explodat Daiana, după ce a aruncat cu o vază înspre Ella de la Puterea dragostei, i-a smuls părul din cap și i-a dat un picior.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies