„Nu a fost cu rea voință, nu s-a întâmplat ceva că nu am vrut sau că nu m-am trezit.” Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală

„Nu a fost cu rea voință, nu s-a întâmplat ceva că nu am vrut sau că nu m-am trezit.” Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală
„Nu a fost cu rea voință, nu s-a întâmplat ceva că nu am vrut sau că nu m-am trezit.” Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală

În urma speculațiilor și a zvonurilor care au circulat în mediul online în legătură cu absența sa la prima zi de școală a fiicei sale, Isabela, Marius Elisei a decis să ofere o declarație oficială în care își explică absența și motivele din spatele acesteia.

În data de 11 septembrie, când Isabela a început clasa a treia, mama ei, Oana Roman, a fost singura care a însoțit-o la școală, iar acest lucru a stârnit numeroase întrebări cu privire la absența tatălui său, Marius Elisei.

Citește și: „Femeile cred că este foarte ok să-și sacrifice existența și că bărbații nu trebuie să facă altceva decât să muncească.” Ce a postat Oana Roman pe rețelele de socializare, după ce a observat că Marius Elisei nu este implicat în creșterea Isabelei

Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală

Cu toate acestea, recent s-a aflat că în aceeași zi Gabriela, noua iubită a lui Marius Elisei, sărbătorea ziua sa de naștere, fapt care a condus la speculații cu privire la motivele absenței acestuia.

Într-o declarație exclusivă, Marius Elisei a negat vehement că ziua de naștere a Gabrielei ar fi fost motivul pentru care nu a putut fi prezent alături de fiica sa în acea zi importantă.

El a mărturisit că a avut probleme personale în acea perioadă și că a discutat deschis cu Isabela despre acestea. Bărbatul și-a exprimat regretul pentru absența sa și și-a asigurat public că își iubește și își susține în continuare fiica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Această declarație vine în încercarea de a pune capăt speculațiilor și de a clarifica situația, iar Marius Elisei își exprimă speranța că Isabela va înțelege și va trece peste acest moment dificil din viața lor.

Cu toate acestea, continuarea relației sale cu Gabriela rămâne subiect de interes pentru fanii vedetei, iar mediul online continuă să speculeze despre evoluția acestei povești de dragoste.

„Nu am fost și i-am și explicat copilului, motive personale. Nu a fost cu rea voință, nu s-a întâmplat ceva că nu am vrut sau că nu m-am trezit. Efectiv nu am avut posibilitatea de a ajunge. Nu are legătură ziua și cu data.

S-au nimerit să fie în aceeași zi, doar că începutul școlii este dimineață, nu ține toată ziua”, a declarat Marius Elisei în cadrul unei emisiuni TV.

Marius Elisei se simte împlinit în noua sa relație

Fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a găsit din nou dragostea, doar câteva luni după ce relația sa cu mama fiicei sale s-a încheiat definitiv.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Noua lui parteneră de viață se numește Gabriela, iar cei doi formează un cuplu de mai puțin de o lună.

Marius Elisei și-a exprimat public fericirea pe care o simte alături de Gabriela, postând imagini în care apar împreună pe rețelele de socializare și transmițându-i chiar un mesaj emoționant

„Îți mulțumesc pentru tot, iți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi le oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a fost mesajul pe care Marius Elisei l-a postat în dreptul imaginii în care se afla alături de noua lui iubită.

Citește și: „Îți pierzi bunul simț, onoarea, demnitatea.” Oana Roman a vorbit despre succesul oamenilor de afaceri. Vedeta a spus totul în mediul online



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă de lucrurile astea, dar o fac doar eu.” Oana Roman a răbufnit în mediul online! Ce acuzații i-a adus vedeta lui Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies