„Nu a fost nevoie să-l iert.” Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei

„Nu a fost nevoie să-l iert.” Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei
„Nu a fost nevoie să-l iert.” Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei

În urmă cu doi ani, Anda Adam și tatăl fetiței sale au ales să meargă pe drumuri separate, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Anda Adam  a dezvăluit, în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” difuzată pe postul de televiziune Kanal D, despre motivele pentru care ea și tatăl fiicei sale au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitatea foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

După ce s-a despărțit de Victor Slav, vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Andrei Nicolescu, bărbatul alături de care a mers și la altar.

În urmă cu doi ani, povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar adevăratele motive ale despărțirii nu au fost niciodată clare.

În anul 2015, artista s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu, iar împreună au o fetiță. În acele momente păreau foarte fericiți și dezvăluiau secretul pentru o căsnicie fericită.

În anul 2019, Anda Adam spunea că și-ar putea ierta soțul dacă ar fi infidel, dar cu toate acestea, doi ani mai târziu au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm  a fost luată din cu totul alte motive și pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu, dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.

În acel context am spus că aș fi în stare să iert un om dacă își asumă și este responsabil de greșeala pe care a făcut-o, dar nu s-a ajuns niciodată până acolo, nu a fost cazul. Decizia ne-a aparținut din motive de armonie și tocmai pentru că ne iubim copilul am considerat că este cea mai bună decizie pentru noi", a dezvăluit Anda Adam, la Kanal D.

Citește și: Anda Adam, dată de gol de fiica ei, în direct: "Gemeni" Ce a spus micuţa Evelin

Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei
Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce a mai declarat Anda Adam despre divorț

În anul 2021 vedeta a anunțat că este divorțată, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși. Cu toate că mulți s-au întrebat care a fost adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit, nici ea, dar nici bărbatul nu și-au dorit să ofere prea multe informații, având în vedere acest subiect.

În acea vreme, în presă au apărut diverse articole cu privire la faptul că bărbatul a fost implicat într-o rețea de contrafacere a cardurilor bancare.

El a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în 2018, iar Anda Adam a fost întrebată dacă a divorțat pentru a-și proteja imaginea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt foarte asumată, nu! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului, iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația.Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea. Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc ce fac și ce sunt și reprezint eu ca artist și ca femeie pentru oamenii din România, să știi că sunt mult mai umană și aș lăsa cariera și imaginea mea pentru familie și pentru oamenii pe care îi iubesc cu adevărat și care mă iubesc. Aș fi în stare să fac orice sacrificiu pentru familia mea. Dacă unul din membrii familiei mele ar fi fost într-o asemenea situație aș înfrunta cu putere situația, dar niciodată nu aș da omul acela doar ca să îmi păstrez imaginea curată", a explicat vedeta, la Kanal D.

Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei
Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: ,,De astăzi încep.” Ce decizie a luat Anda Adam, după ce s-a căsătorit



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

,,De astăzi încep.” Ce decizie a luat Anda Adam, după ce s-a căsătorit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies