“Nu a fost plăcut niciodată.” Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină

“Nu a fost plăcut niciodată.” Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină
“Nu a fost plăcut niciodată.” Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină

Theo Rose a mărturisit, în urmă cu puțin timp, că se luptă cu noi probleme în sarcină. Cântăreața urmează să dea naștere pentru prima oară unui băiețel, însă până atunci, resimte din plin problemele pe care multe graviduțe le întâmpină.

Theo Rose se numără printre cele mai iubite și ascultate cântărețe de la noi din țară. În curând, vedeta urmează să îi dăruiască iubitului său, Anghel Damian, primul copilaș.

Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină

Recent, artista a avut o filmare pentru o campanie de bijuterii. Din cauza că sarcina acesteia a început să-i producă probleme, aceasta a discutat cu fanii ei despre starea ei spirit.

Deși este familiarizată cu multe ore în fața camerelor de filmat, copilul său din pântec nu o lasă pe viitoarea mămică să fie liniștită nici când are muncă de făcut.

Citește și: “Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață.” Mama lui Theo Rose, mesaj agresiv pentru Carmen Harra. Femeia a răbufnit când a auzit că ar exista probleme în relația fiicei sale cu Anghel Damian

Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: ,,Îi doresc un palmares similar când ajunge la vârsta mea.” Carmen Harra, nouă reacție pentru Theo Rose

Așadar, printre problemele care îi dau bătăi de cap lui Theo Rose se regăsesc greutatea de a mai sta pe tocuri, rochiile care au devenit incomode, din cauza burticii care tot crește și, bineînțeles, oboseala acumulată de-a lungul timpului.

Din acest motiv, cât stă la machiaj, artista reușește să se mai relaxeze.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lasă gândurile și grijile sa umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări.

În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru ca niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”
, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit involuntar sexul bebelușului! Care a fost detaliul care a ridicat multe semne de întrebare

Theo Rose se confruntă cu noi probleme în sarcină[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Este absurd din punctul meu de vedere.” Ce i s-a întâmplat Liei Bugnar, după ce polițiștii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Problemele noastre nu mai sunt probleme.” Theo Rose, sfâșiată de durere. Ce a spus artista

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Theo Rose are probleme de graviduțe. Vedeta a cerut sfatul fanilor din mediul online

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies