„Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.” Oana Roman, confesiuni despre separarea de Marius Elisei și despre starea de sănătate a mamei sale!

„Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.” Oana Roman, confesiuni despre separarea de Marius Elisei și despre starea de sănătate a mamei sale!
„Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.” Oana Roman, confesiuni despre separarea de Marius Elisei și despre starea de sănătate a mamei sale!

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele de după separarea de Marius Elisei, dar și despre tot ce a trăit în acest an.

Oana Roman și Marius Elisei au ales să meargă pe drumuri separate și să încheie mariajul în care se aflau. Vedeta și-a deschis sufletul pe tavă și a povestit despre toate problemele cu care s-a confruntat anul acesta.

“Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.” Prin ce a trecut Oana Roman în acest an

Citește și: „Mare mi-a fost mirarea să văd cine e.” Cu ce se ocupă Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. Unul dintre clienți l-a dat de gol

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook-Oana Roman]

Citește și: “Nu m-am enervat deloc. Am mâncat bun, dar destul de scump.” Oana Roman a făcut dezvăluiri despre vacanța în Laponia. Vedeta a plecat alături de fiica ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anul 2023 a adus de toate Oanei Roman. De la separarea de Marius Elisei, până la succes profesional, la multe provocări în plan personal și de familie. Vedeta a povestit prin tot ce a trecut în acest an, dar și despre intervenția la care a fost supusă mama ei. Oana Roman a fost deschisă și și-a pus sufletul pe tavă pentru toți cei care o urmăresc.

„Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, s-au înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente. Deci, la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări.

Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate. Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea. Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine.
A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat.
Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară.”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Cât despre cine o ajută cu fiica ei, Oana Roman a răspuns, în cadrul unui interviu, că nu este ajutată de nimeni.

"Nu mă ajută nimeni cu copilul. Plec la 7.15 de acasă și mă culc la 1 noaptea."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine a pus punct mariajului dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook-Oana Roman]

Oana Roman a ținut să fac anumite clarificări în vederea despărțirii de Marius Elisei. Pentru a nu exista alte speculații cu privire la cel care a pus punct relației, Oana Roman a făcut public mesajul pe care l-a trimis fostului soț în ziua în care s-au hotărât să meargă pe drumuri separate.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de un copil. Cred că trebuie realmente să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu mai avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri , este mesajul pe care Oana Roman i l-a trimis fostului partener, atunci când a decis să se despartă de el.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„O relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte.” Oana Roman nu vrea să își refacă viața sentimentală! Vedeta a făcut aluzie la adresa relației pe care o are Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies