„Nu a încălcat nicio lege. Toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat. Este un eveniment privat și nu este ilegal” Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

„Nu a încălcat nicio lege. Toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat. Este un eveniment privat și nu este ilegal” Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?
„Nu a încălcat nicio lege. Toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat. Este un eveniment privat și nu este ilegal” Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

În urma festivalului UNTOLD a izbucnit un adevărat scandal în privința versurilor cântate de Gheboasă. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

Gheboasă face parte din categoria artiștilor momentului, care s-a făcut cunoscut în industria muzicii trap de la noi din țară, câștigând rapid simpatia publicului adolescentin.

Acesta a fost prezent în cadrul festivalului Untold 2023, acolo unde a stârnit numeroase controverse în spațiul public în urma participării sale la eveniment, din cauza limbajului licențios pe care artistul l-a avut în cadrul melodiilor sale.

Astfel, filmările cu tinerii care fredonau odată cu artistul versurile obscene ale melodiei care i-au adus succes au devenit virale pe internet, iar acest lucru a produs o adevărată isterie în spațiul public, Gheboasă fiind acuzat că influențează în mod negativ tânăra generație.

În urma acestui scandal, trapperul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei și a fost sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Adrian Cuculis a analizat situația creată de interpretarea lui Gheboasă în cadrul festivalului

Citește și: „Acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei.” Cât costă să îl aduci pe Gheboasă la un festival

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

Avocatul Adrian Cuculis a explicat în cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz.ro ce repercursiuni ar putea suporta Gheboasă în urma concertului susținut pe scena festivalului de la Cluj. Potrivit spuselor sale, dat fiind faptul că evenimentul respectiv este unul privat și s-a desfășurat respectând condițiile legale, artistul nu ar fi avut de ce să fie amendat în urma interpretării sale pe scena de la Untold.

Cu toate acestea, o repercusiune ce ar putea apărea pentru Gheboasă este o sesizare a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, sesizare ce a fost deja anunțată de către Jandarmeria Română.

 „ Nu, nu a încălcat nicio lege și vă spun de ce, pentru că toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat cu regulament de organizare, cu acorduri parentale din partea aparținătorilor legali, respectiv părinții, de a participa copii sub 18 ani.

Fiind un cadru organizat este deja o chestiune anunțată, se știe ce se va cânta când se anunță artistul.  Este un eveniment privat și nu este ilegal. Este adevărat că pe anumite subiecte, cum ar fi discriminarea sau homofobia poți să ajungi în atenția Consiliului Național pentru combaterea Discriminării, este adevărat, atunci când evenimentele acestea se petrec în public, chiar dacă este un public restrâns sau la care accesul se face pe bază de bilet.

Clar pe discriminare ar putea fi o autosesizare sau o sesizare, dar pe alte subiecte, din punctul meu de vedere, penale sau contravenționale nu se încadrăm.", a precizat Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gheboasă, reacție vehementă după scandalul de la Cluj

Citește și: „Nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Prin interzicere nu rezolvi ceva. Pe mine mă doare-n cot” Mircea Badea, reacție vehementă după scandalul lui Gheboasă de la Untold

Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

În urma acestui eveniment care a stârnit numeroase critici în mediul online, Gheboasă a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, acolo unde și-a spus punctul de vedere cu privire la această situație. Artistul a precizat că nu a fost singurul al căror piese au versuri controversate și că rolul lui în cadrul evenimentelor unde cântă nu este să educe copiii.  

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că în fiecare weekend am câte trei, patru cântări. Vreau să precizez că nu sunt singurul la acest festival care am avut versuri, poate, mai deplasate. Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu vin la festivaluri ca să educ copiii.", a explicat Gheboasă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. Din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat.” Drama neștiută din viața Stelei Popescu! Actrița a fost greu încercată de acest eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies