„Nu acceptă să fie refuzat”. Natalia, fosta concurentă la „Casa Iubirii”, spune tot adevărul despre concurenți

„Nu acceptă să fie refuzat”. Natalia, fosta concurentă la „Casa Iubirii”, spune tot adevărul despre concurenți
„Nu acceptă să fie refuzat”. Natalia, fosta concurentă la „Casa Iubirii”, spune tot adevărul despre concurenți

Natalia a fost eliminată din Casa Iubirii, iar acum spune tot adevărul despre concurenți. Ce s-a întâmplat, mai exact, între ea și Albert Oprea?

După ce a fost eliminată din cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, Natalia a vorbit despre foștii ei colegi de platou, despre cuplurile care s-au format în timpul competiției, dar și despre factorii ce au determinat-o să lege strânse prietenii cu aceștia. Pe Sorin îl vede alături de ea, formând împreună o relație serioasă și, de ce nu, o familie.

Despre Albert, însă, nu are cuvinte de laudă, dar nu îl urăște așa cum susțin multe persoane.

Iată toate declarațiile făcute de frumoasa tânără:

Citeste si: Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India! Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori: „Mă face să fiu dependent de ea”

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii
Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii

Tânăra a avut un parcurs frumos în emisiunea matrimonială, dar spre final lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.

Scandalul cu Albert, un alt fost concurent, a surprins pe toată lumea, iar declarațiile tânărului în ceea ce privește planul de răzbunare pentru Natalia i-a lăsat mască.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În emisiunea „ Culisele iubirii ”, prezentată de Bianca Comănici, Natalia își spune punctul de vedere și dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Albert Oprea.

„Nu acceptă să fie refuzat. Chestia asta a și spus-o în emisiune. Pentru faptul că eu l-am refuzat, a doua zi a venit și m-a sărutat.(...) După eliminarea mea, nu m-a contactat Albert și nici eu pe el și nici nu o să fac chestia asta. Eu nu pot fi fericită pentru nefericirea altuia. Am povestit ce s-a întâmplat, nu m-aș mai fi îndreptat niciodată spre el și nici fetele din casă.

A fost eliminat, pentru a putea intra alt băiat. Nu mai avea loc în casă. Nu mi s-a părut că el caută ceva serios în casă, ci doar o aventură”, a declarat Natalia.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian! Cu ce ar fi minți-o concurentul: „Totul a plecat de la faptul că l-am idealizat”

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii
Natalia, primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat”

Natalia susține că nu a mai reluat legătura cu Albert după ce a părăsit competiția. Chiar și așa, mama ei s-a îngrijorat la cele văzute și auzite, însă tânăra i-a explicat cu lux de amănunte situația și a calmat-o.

„Nu-i port pică lui Albert. Nu știu ce face, cum este, nu m-a interesat sincer.

Nu îi port pică, nu urăsc pe nimeni. Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat, cum a fost, dar Albert are experiență de televiziune știe cum să vorbească, știe cum să se dea. Când vorbea cu mine, părea că tot ce spune e adevărat. El are o tehnică, pe care am văzut-o și la Larisa și la Kinga”, a mărturisit Natalia, în emisiunea Culisele Iubirii.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii! Fostul concurent își dorește o relația cu Natalia: „Tu vei fi iubita mea”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies