“Nu ai cu cine să-ți faci o familie.” Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman

“Nu ai cu cine să-ți faci o familie.” Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman
“Nu ai cu cine să-ți faci o familie.” Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman au decis să meargă fiecare pe drumuri separate, anunțul fiind făcut chiar de fiica lui Petre Roman. În anul 2021, cuplul a depus actele de divorț, însă la doar câteva luni au hotărât să își mai acorde o șansă. De aceasta dată, însă, lucrurile stau diferit. Iată care sunt primele declarații ale lui Marius Elisei!

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a anunțat pe pagina personală de Instagram că ea și Marius Elisei au căzut de comun acord să se despartă. De când și-au oferit o a doua șansă, cei doi păreau că se înțeleg de minune, datorită faptului că afișau cât de fericiți sunt împreună.

Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman

În cadrul unui interviu, Marius Elisei a confirmat, de asemenea, că nu mai este într-o relație cu Oana.

Mai mult decât atât, acesta a susținut faptul că nu își mai dorește vreodată să aibă legătură cu vedeta. Marius a dezvăluit că nu mai locuiesc împreună, însă nu a dorit să detalieze despre cum vor proceda cu creșterea și educația fetiței lor, dar nici despre motivele separării de Oana Roman.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată.

Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

Citește și: „Sunt anumite lucruri despre care el crede că nu spun adevărul.” Marius Elisei se îndoiește de sinceritatea Oanei Roman

Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Fetiță cu ochi albaștri.” Ce veste a dat Oana Roman pe rețelele de socializare

Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că și-a dorit să aibă o familie frumoasă alături de Oana Roman, însă a menționat că nu a avut cu cine să facă asta, iar din acest motiv a ajuns să pună punct relației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai zis Marius Elisei.

Oana Roman, dezvăluiri despre problemele din relația cu fostul ei partener de viață

Recent, Oana Roman a mărturisit în mediul online că nu mai este împreună cu Marius Elisei.

Aceasta a declarat faptul că a vrut să mai acorde o șansă relației amoroase, însă cei doi își doresc lucruri diferite de la viață, lucru ce a condus la separare.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total

diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap ”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: “Nu știam ce urmează...” Oana Roman, dezvăluiri din ziua căsătoriei civile cu Marius Elisei. Vedeta traversează momente dificile în căsnicie

Marius Elisei, primele mărturisiri despre despărțirea de Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Să spun și eu adevărul meu.” Ce decizie a luat Oana Roman, după 10 ani de relație cu Marius Elisei

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

De asemenea, Oana Roman a mai dezvăluit faptul că a trebuit să se descurce singură, și că stabiliseră din timp momentul în care fostul partener va părăsi locuința, însă, se pare că Marius Elisei a plecat mai devreme.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus vedeta.

Oana Roman consideră că ultima perioadă nu a fost benefică pentru cei doi, și că s-a simțit nefericită în relația cu fostul soț.

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”, a mărturisit Oana Roman, în mediul online.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Nu știam ce urmează...” Oana Roman, dezvăluiri din ziua căsătoriei civile cu Marius Elisei. Vedeta traversează momente dificile în căsnicie

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies