Nu ai găsit rochia de seară ideală pentru toamna aceasta? Iată recomandările noastre! 

Nu ai găsit rochia de seară ideală pentru toamna aceasta? Iată recomandările noastre! 
Nu ai găsit rochia de seară ideală pentru toamna aceasta? Iată recomandările noastre! 

Dacă ești o persoană pretențioasă când vine vorba despre alegerea articolelor vestimentare, cu siguranță petreci ore întregi căutând ceea ce îți place, însă de cele mai multe ori nu cumperi nimic.

În cazul acesta, cel mai bine ar fi să comanzi online piesele vestimentare de care ai nevoie, inclusiv rochii. Îți va fi mai ușor să compari produsele și să le sortezi astfel încât să găsești rapid tot ceea ce ai nevoie. Pentru a-ți veni în ajutor, îți prezentăm în continuare cinci rochii de seara superbe, ideale pentru toamnă. 

Rochie Xara de seară argintiu metalizat cu fâșii aplicate pe umăr

Rochiile cu mâneci deosebite sau cele fără mâneci, dar cu aplicații în dreptul umerilor au căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ultima perioada și nu este de mirare de ce, având în vedere cât de frumos arată. Această rochie pe care ți-o propunem are o culoare ideală pentru sezonul rece (argintiu metalizat), o croială în cloș care avantajează orice tip de siluetă și un decolteu în V.

Se diferențiază cu ajutorul fâșiilor de material aplicate pe umeri, pe care suntem siguri că le vei adora. Poartă rochia la un eveniment la care îți dorești să fii în centrul atenției și vei primi numeroase complimente.

Rochie Xara de seară verde din tul paietat și volan asimetric la terminație

Dacă preferi rochiile cu paiete, care sclipesc la fiecare mișcare și care te fac să te simți deosebit, aceasta este ideală pentru tine.

După cum poți observa și din imagine, în partea de jos are aplicat un volan asimetric, ceea ce îi conferă un plus de eleganță. Croiul cambrat al rochiei îți va evidenția frumos silueta, iar decolteul discret în formă de V îți va oferi un plus de senzualitate. În plus, culoarea atrage toate privirile ca un magnet, astfel încât te vei simți frumoasă și încrezătoare. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Rochie Xara de seară negru lucios cu nod stilizat în talie

Știm că uneori îți dorești o rochie care să impresioneze prin simplitate, așa că avem recomandarea ideală pentru tine. Negrul este ideal pentru orice eveniment, așa că poți purta această rochie oriunde îți dorești. Are o textură de jerse și o țesătură cu sclipici. Croiul cambrat te va ajuta să îți scoți silueta în evidență, iar șlițul pe picior va aduce un plus de senzualitate.

Rochia prezintă dublură de la talie în jos și închidere laterală cu fermoar. 

Rochie Xara de seară din tul brodat cu mâneci tip fluture și fundă în talie

Așa cum îți spuneam și mai sus, rochiile cu mâneci deosebite sunt în centrul atenției și nu puteam să nu îți recomandăm încă una. Aceasta are un croi conic, ce scoate silueta în evidență, prezintă dublură bej și o broderie florală deosebită.

Mânecile sunt confecționate din tulle și sunt tip fluture. 

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Rochie Xara de seară arămie din jerse plisat cu cordon împletit și maneci sparte

Ultima rochie pe care ți-o prezentăm este de tipul ,,parte-peste-parte” și cu siguranță va ajunge rapid printre preferatele tale. Are o culoare ideală pentru toamnă și pentru iarnă, așa că o vei putea purta la orice eveniment din perioada aceasta. Se deosebește nu doar prin cromatică, dar și prin textura materialului și prin mâneca lungă despicată cu manșetă lată. 

În încheiere, am vrea să știm ce părere ai despre aceste rochii! 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Ce sume livra pe lună Alin Oprea în contul fostei sale partenere de viață, Larisa Uță. „Numele meu de cod era „Bancomatul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Secretul lui chef Orlando Zaharia pentru murături din legume proaspete “E dulce, acrișor spre final.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies