Daca vrei sa iti iei la pachet o caserola cu un pranz cu putine calorii, fa o supa crema de morcovi cu portocale.
Portocalele schimba complet gustul morcovilor, iar supa iti va surprinde placut papilele gustative. Si nici nu trebuie sa o incalzesti.
Ingrediente
500 de morcovi, un cartof, un litru de supa de legume, sucul a doua portocale, o ceapa, doua linguri de ulei de masline, sare, piper.
Curata morcovii, cartoful si ceapa si taie-le rondele.
Adauga cartoful, morcovii si supa. Dupa ce da in fiert, mai lasa 25 de minute pe foc. Ia de pe foc, pune sare, piper, sucul portocalelor si mixeaza.
Lasa supa sa se raceasca si tine-o apoi doua ore la frigider inainte de a o servi.
Sursa: Curademiere.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro