Nu ai mancat niciodata asa ceva! Invata sa faci prajitura pufoasa cu budinca!

Nu ai mancat niciodata asa ceva! Invata sa faci prajitura pufoasa cu budinca!

Aceasta reteta este perfecta pentru orice silueta si pentru orice desert.

 

Ingrediente
Ingrediente blat:
4 oua
1/2 cana zahar
1 praf de copt
2 linguri cacao
8 linguri faina
Ingrediente crema:
2 plicuri budinca de caramel
6 linguri zahar
800 ml lapte
100 g margarina la temperatura camerei
Ingrediente sirop:
1/2 cana apa
4 linguri zahar
esenta de rom (am pus 2 linguri de rom)
Preparare blat:
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine. Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt. Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.
Preparare crema:
Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.Se da la frigider 1/2 ora.
Preparare sirop:
Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul.
Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane.
Sursa

Ingrediente

Ingrediente blat:

4 oua
1/2 cana zahar
1 praf de copt
2 linguri cacao
8 linguri faina

Ingrediente crema:

2 plicuri budinca de caramel
6 linguri zahar
800 ml lapte
100 g margarina la temperatura camerei

Ingrediente sirop:

1/2 cana apa
4 linguri zahar
esenta de rom

(am pus 2 linguri de rom)

Preparare blat:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine. Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt. Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.

Preparare crema:

Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.Se da la frigider 1/2 ora.

Preparare sirop:

Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul.Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Raicu, despre perioada în care își edita fotografiile, speriată de trecerea timpului și de faptul că îmbătrânește. „Era totul impecabil și perfect, dar nu eram eu.”

Dana Budeanu... abia o mai recunoști! Cum arăta vedeta acum 15 ani

Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă

Numărul victimelor incendiilor din Los Angeles crește alarmant! La cât a ajuns bilanțul

Sărbători de coșmar pentru Oana Roman și fiica ei: „Tatăl ei nu a sunat-o, nu i-a dat nici măcar un mesaj de Crăciun”

Cu ce se ocupă Robi după descalificarea din „Casa iubirii”. Cum decurge viața fostului concurent după povestea de dragoste avută cu Teodora

"L-am văzut!" - Dezvăluiri cutremurătoare despre Yanis, băiețelul sfâșiat de câini la Craiova