Daca vrei sa incerci ceva delicios de post, iti recomandam prajitura cu sfecla.
Ingrediente:
500g sfecla fiarta
100ml ulei
250g faina
250g zahar brun
100g ciocolata de post
2 mere
1 plic parf copt
1 lingurita esenta vanilie
sare
Instructiuni:
Mai intai dam sfecla prin blender.
Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata topita. Apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine si punem aluatul in vasul de copt, dupa ce acesta a fost tapetat cu hartie de copt. Deasupra punem feliile de mar. Prajitura trebuie coapta vreme de 35 minute, la 180°C. Pentru a sti daca este coapta, infigem o scobitoare in aluat. Daca este gata, scobitoarea ramane curata.
Sursa
Ingrediente:
500g sfecla fiarta
100ml ulei
250g faina
250g zahar brun
100g ciocolata de post
2 mere
1 plic parf copt
1 lingurita esenta vanilie
sare
Instructiuni:
Mai intai dam sfecla prin blender. Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata topita.
Apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Amestecam bine si punem aluatul in vasul de copt, dupa ce acesta a fost tapetat cu hartie de copt. Deasupra punem feliile de mar. Prajitura trebuie coapta vreme de 35 minute, la 180°C. Pentru a sti daca este coapta, infigem o scobitoare in aluat. Daca este gata, scobitoarea ramane curata.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro