Nu ai mancat niciodata asa ceva: tort cu morcovi, banane si crema de branza!

Nu ai mancat niciodata asa ceva: tort cu morcovi, banane si crema de branza!
Nu ai mancat niciodata asa ceva: tort cu morcovi, banane si crema de branza!

Aceasta reteta contine o combinatie ciudata, insa gustul nu se compara cu nimic altceva.

 

Ingrediente
4 oua batute
275g zahar
250ml ulei de floarea soarelui
275g faina cu factor de crestere
2 lingurite de bicarbonat de sodiu
2 banane mici coapte, curatate de coaja si pasate
2 morcovii medii, curatati de coaja si dati pe razatoare
Pentru glazura
280g crema de branza
150g de unt moale
1 lingurita de extract de vanilie
250g zahar pudra
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, apoi unge tavile cu ulei de floarea soarelui si tapeteaza-le cu hartie de copt.
2. Prepara blatul. Pune ouale, zaharul si uleiul intr-un vas si bate pana cand se amesteca bine.
Adauga restul de ingrediente in vas in vas. Imparte aluatul in doua tavi de blat de tort.
3. Coace timp de 40 de minute. Lasa la racit 10 minute, apoi scoate din tavi si lasa sa se raceasca definitiv.
4. Intre timp, prepara glazura. Bate crema de branza si untul intr-un vas. Adauga extractul de vanilie si zaharul pana cand obtii o pasta moale.
5. Cand blaturile s-au racit, foloseste jumatate de glazura pentru a unui blaturile si cealalta jumatate pentru a decora deasupra.
Sursa

Ingrediente

4 oua batute
275g zahar
250ml ulei de floarea soarelui
275g faina cu factor de crestere
2 lingurite de bicarbonat de sodiu
2 banane mici coapte, curatate de coaja si pasate
2 morcovii medii, curatati de coaja si dati pe razatoare

Pentru glazura

280g crema de branza
150g

de unt moale
1 lingurita de extract de vanilie
250g zahar pudra

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, apoi unge tavile cu ulei de floarea soarelui si tapeteaza-le cu hartie de copt.

2. Prepara blatul. Pune ouale, zaharul si uleiul intr-un vas si bate pana cand se amesteca bine. Adauga restul de ingrediente in vas in vas.
Imparte aluatul in doua tavi de blat de tort.

3. Coace timp de 40 de minute. Lasa la racit 10 minute, apoi scoate din tavi si lasa sa se raceasca definitiv. 

4. Intre timp, prepara glazura. Bate crema de branza si untul intr-un vas. Adauga extractul de vanilie si zaharul pana cand obtii o pasta moale.

5. Cand blaturile s-au racit, foloseste jumatate de glazura pentru a unui blaturile si cealalta jumatate pentru a decora deasupra.


Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies