Nu ai sa o mai recunosti! Miss Facebook s-a ingrasat enorm

Nu ai sa o mai recunosti! Miss Facebook s-a ingrasat enorm
Nu ai sa o mai recunosti! Miss Facebook s-a ingrasat enorm

A fost numita, cu ani buni in urma, Miss Facebook datorita postarilor pline de senzualitate pe care le avea pe contul ei de socializare. Si, devenita vedeta peste noapte, tanara a intrat in atetia presei, iar apoi au inceput sa curga ofertele pentru pictoriale fierbinti. Cu toate acestea, de ceva vreme, a disparut din atentia publicului, iar acum pare sa se fi ingrasat enorm.
  Iulia Mladin a devenit cunoscuta ca asistenta lui Alex Velea, pe vremea in care
cantaretul avea o emisiune, iar apoi a castigat, peste noapte, titlul de Miss Facebook, anul 2009 fiind cel in care a cunoscut consacrarea. Pictorialele incediare, multe dintre ele nud- artistic, evident – faceau deliciul publicului, iar Iulia devenise o celebritate, aparitiile sale in presa fiind zilnice. Mai mult chiar, frumoasa satena facuse cateva “victime” celebre din lumea fotbalului si devenise una dintre cele mai dorite romance.
Dar, de cativa ani incoace, steaua ei pare sa fi apus.
Mai mult chiar, ea a renuntat la aparitiile media zilnice pe care le avea si pare sa se fi retras din showbiz. Cu toate acestea, activitatea ei pe conturile ei de socializare nu a incetat, doar ca, acum, este departe de succesul pe care il avea in urma cu ceva ani. Motivul este insa usor de inteles. Astfel, daca in 2009 Iulia Mladin avea forme de fotomodel si arata perfect, acum, desi si-a pastrat dragalasenia, nu mai are, nici pe departe, trupul parca sculptat.
Dimpotriva chiar, rotunjimilie ei sunt evidente, kilogramele acumulate fiind destul de multe pentru ca like-urile sa scada proportional…
In 2009, blonda a ajuns Miss Facebook Romania, datorita like-urile primite de fotografiile sale.


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies