Nu ai stiut sa le prepari pana acum! Greseli pe care le faci atunci cand gatesti pastele

Nu ai stiut sa le prepari pana acum! Greseli pe care le faci atunci cand gatesti pastele
Nu ai stiut sa le prepari pana acum! Greseli pe care le faci atunci cand gatesti pastele

Pastele se transforma intr-o mancare rapida, satioasa si delicioasa atunci cand le combini cu ingredientele tale preferate. Ca sa gatesti paste perfecte de fiecare data trebuie sa eviti unele dintre cele mai frecvente greseli.

1. Nu pui sare in apa

Sarea este un ingredient esential in apa in care fierbi pastele, deoarece nu vor deveni lipicioase. Ca sa gatesti paste perfecte trebuie sa adaugi 1-2 linguri cu sare in apa. Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la continutul ridicat de sare, deoarece pastele nu o vor absorbi pe toata, insa vor ramane ferme si fara tendinta de a se lipi.

Cea mai sanatoasa reteta de paste: parte cu crema de avocado!

2. Nu pune ulei sau unt peste pastele proaspat scurse de apa

Acest lucru va face ca pastele sa nu absoarba bine sosul pe care l-ai pregatit pentru ele. Foarte multe persoane sunt obisnuite sa stropeasca pastele cu ulei dupa ce le-au scurs, deoarece considera ca astfel le impiedica sa devina lipicioase.

Este un truc gresit, deoarece vei obtine paste fara gust, deoarece sosul pentru paste nu va fi absorbit. Foloseste ulei de masline doar atunci cand combini pastele simplu cu legume inabusite, fara sa adaugi un sos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

VIDEO Paste cu parmezan, lamaie si spanac! Deliciu in cateva minute de gatit

3.

Uiti sa amesteci pastele odata puse in apa

Dupa ce ai pus pastele in apa clocotita, amesteca periodic pastele pentru a impiedica lipirea lor de fundul vasului.

Sursa



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies