Nu ai succes pe plan sentimental? Aceste trucuri iti vor schimba viata amoroasa!

Nu ai succes pe plan sentimental? Aceste trucuri iti vor schimba viata amoroasa!
Nu ai succes pe plan sentimental? Aceste trucuri iti vor schimba viata amoroasa!

Daca pana acum nu ai avut succes in dragoste, inseamna ca este timpul sa schimbi ceva. Iata cateva lucruri care ar putea sa te ajute sa-ti gasesti jumatatea.

Nu cauta mereu in acelasi loc- De fapt, ideea este sa nu-ti doresti cu atata ardoare sa ai pe cineva, ci pur si simplu sa lasi ca lucrurile sa vina de la sine. Fii deschisa la orice posibilitate, indiferent de locul in care dai peste un tip care iti place.

Ia in considerare relatia cu un prieten- Poate ca nu ar fi o idee rea sa incepi o relatie cu un prieten.

In preajma unei persoane pe care o cunosti deja te vei simti mult mai confortabil si iti va fi mai usor sa legi o relatie, fiindca deja stiti multe lucruri unul despre celalalt.

Acorda atentie primei impresii- Cu toate ca prima intalnire poate fi destul de obositoare, incearca sa acorzi atentie primelor 12 minute. Astfel iti vei da seama daca persoana cu care te-ai intalnit merita sau nu atentia ta.
Mentine contactul vizual in timp ce-i vorbesti, zambeste-i si fii atenta la lucrurile pe care ti le spune.

Nu face pe inabordabila- Pana acum credeai ca un barbat se lasa cucerit mai usor daca partenera lui face pe inabordabila? Studiile arata ca acest lucru este partial adevarat. Insa, de obicei, un barbat este mult mai atras de o femeie care este receptiva la gesturile lui, decat daca s-ar simti usor respins.


Evita sa-i povestesti prea multe despre viata ta- Chiar daca esti o fire vorbareata si deschisa, nu inseamna ca trebui sa-i povestesti partenerului tau de intalnire tot ce ti s-a intamplat pana acum, cu atat mai putin la primele intalniri. Fii ceva mai misterioara cand vine vorba de acest aspect.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies