“Nu am avut energie să fac sport, să merg la sală!” Gina Pistol a ajuns la silueta dorită, fără prea mult efort

“Nu am avut energie să fac sport, să merg la sală!” Gina Pistol a ajuns la silueta dorită, fără prea mult efort
“Nu am avut energie să fac sport, să merg la sală!” Gina Pistol a ajuns la silueta dorită, fără prea mult efort

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, din showbiz-ul românesc. Însă știați că cei doi urmează să se căsătorească?

Deși Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de doi ani de zile, aceasta a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de naștere,  și asta fără a depune prea mult efort fizic. Zilele trec, iar cei doi se află în toiul pregătirilor de nuntă, pentru a se asigura că totul va ieși perfect!

 

Cum a reușit să slăbească Gina Pistol

Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Aceasta are o frumoasă familie alături de artistul Smiley și scumpa lor fetiță, Josephine, astfel, Gina Pistol a reușit să scape de kilogramele în plus, însă nu într-un mod deosebit, ținând cont de faptul că nu s-a înfometat și nici nu a făcut efort fizic, la sală. Cu toate acestea, frumoasa mămică a renunțat să mai consume anumite produse.

„Am luat niște suplimente, am avut zile când am mâncat mai puțin… Unele când am mâncat mai mult. Din păcate, nu am avut energie să fac sport, să merg la sală. (…)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nopțile nedormite în primii doi ani, când fetița se trezea des, probabil se văd acum. Am

ținut și tot postul Paștelui. Am consumat mai puțină pâine. Poate și de la asta”, a dezvăluit Gina Pistol.

gina pistol instagram
Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu-s genul de femeie casnică.” Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune

 

Cum a fost cerută în căsătorie Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de șase ani de zile, timp în care au și devenit părinții unei frumoase fetițe, pe nume Josephine. Astfel, în scurt timp, cei doi vor avea parte de nunta perfectă, însă puțini știu cum a decurs momentul cererii în căsătorie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Era într-o seară normal, de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre. Spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine în dormitor. Și m-a strigat: Gina, vii puțin? Eu am ieșit din baie cu mâinile pline de spumă și zic: ce este? Mă uitam așa la ei și Josephine avea o cutiuță în mână. Andrei a început să zică ceva, dar nu l-am auzit.

Nu am auzit începutul pentru că cea mică rodea cutia și mă întrebam de unde a luat-o. Nici nu am realizat că e o cutie cu un inel. Dar l-am văzut emoționat pe Andrei”, a povestit Gina Pistol.

gina pistol copil
Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

”Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii.” Gina Pistol este în culmea fericirii, de când a primit inelul de logodnă mult visat! Bijuteria l-a costat o sumă colosală pe Smiley

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies