„Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid. S-au manifestat foarte agresiv. Cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea.” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!

„Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid. S-au manifestat foarte agresiv. Cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea.” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!
„Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid. S-au manifestat foarte agresiv. Cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea.” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!

Gabriela Cristea a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut săptămâna aceasta.

Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. De data aceasta, însă, vedeta a lipsit o bună perioadă din online, din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au dat pace.

Astăzi, însă, soția lui Tavi Clonda a vorbit deschis despre afecțiunea de care a suferit și simptomele pe care le-a avut.

Gabriela Cristea, diagnosticată cu o infecție bacteriană

Citește și: „Boala vine pe un sistem imunitar slăbit. Eu am un truc. Fac niște shoturi de energie, care îmbunătățesc sistemul imunitar.” Cum prepară Gabriela Cristea băutura naturală pentru imunitate?

Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mă durea tot! Mă durea și firul de păr, nu vreți să știți. Sper să mă înțelegeți.” Gabriela Cristea, de urgență pe mâinile medicilor. De ce va lipsi prezentatoarea TV de pe micile ecrane

Vedeta a explicat în cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook momentele grele prin care a trecut. Gabriela Cristea a vorbit despre infecția bacteriană care i-a dat bătăi de cap și nu a lăsat-o să își desfășoare activitățile sale zilnice. Acum, prezentatoarea TV se simte puțin mai bine și speră că va reuși în cele din urmă să depășească definitiv această perioadă dificilă din viața sa.

Știu că nu am fost foarte activă săptămâna aceasta pe rețelele de socializare, dar am avut un motiv bine întemeiat. Știți că am avut și încă am niște probleme de sănătate, pentru că încă nu reușesc să le depășesc. Încet-încet, cu ajutorul medicilor, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul medicamentelor, până la urmă sper să ies la liman. Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid.

Am avut o infecție bacteriană. O infecție bacteriană, care la mine s-a materializat într-o formă destul de urâtă și de agresivă pentru organismul meu. Sunt situații în care infecțiile astea bacteriene nici măcar nu le resimți ca organism, dar în momentul în care organismul este slăbit și în momentul în care se creează un mediu propice, situația se schimbă cu totul și uite că m-a lovit pe mine. Pe mine, care, de obicei nu fac forme foarte grave nici de răceală, nici de gripă.
Oricum, față de ziua de luni, mă simt mult mai bine. Simptomele sunt ca la gripă, doar că la mine s-au manifestat foarte agresiv. Frisoanele erau de sărea plapuma de pe mine din pat. A mai fost și febra. Eu nu fac febră în general. De data asta, lucrurile au fost foarte complicate pentru că indiferent de antitermicele pe care le-am luat, și de cantitatea lor, nu reușeam sub nicio formă să scad sub starea subfebrilă.
Nu mai am febră, dar în continuare nu mă simt prea bine. Oboseala a fost unul dintre cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea. Dacă coboram din pat să mănânc, oboseam atât de tare încât mă întorceam înapoi în pat să mă culc.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

E deja sâmbătă și luni cu siguranță aș vrea să mă întorc la serviciu pentru că nu mai pot să zac în pat. Nu mai pot efectiv. Trebuie să fac ceva. Cred că dacă o să am puțină activitate o să mă stimuleze măcar psihic.”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Într-o relație sănătoasă niciodată o femeie nu poate să câștige mai mult decât un bărbat. Un bărbat care e bărbat, el trebuie să conducă!” Vica Blochina, despre banii într-o relație!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies