„Nu am ce să fac.” Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale

„Nu am ce să fac.” Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale
„Nu am ce să fac.” Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale

Gina Pistol a căzut pradă unei înșelătorii de mare amploare în mediul online! O rețea suspectă folosește imaginea prezentatoarei Chefi la cuțite în mod necinstit.

Gina Pistol a fost afectată de o escrocherie de proporții imense în mediul online! Numele soției lui Smiley este utilizat într-o campanie publicitară fără permisiunea ei, într-un anunț pentru un produs de pierdere în greutate.

Citește și: Ce a făcut Gina Pistol chiar în fața altarului. Smiley a rămas uimit, iar invitații nu și-au dat seama ce se întâmplă de fapt

Gina Pistol, victima unei rețele infracționale dubioase

Nu numai interviul care circulă cu vedeta este fals, ci și publicația pentru care prezentatoarea  ar fi făcut acele declarații. Escrocii au copiat sigla revistei Cosmopolitan pentru a spori credibilitatea sfaturilor pe care Gina Pistol le-ar oferi femeilor care doresc să slăbească cu acel produs.

În cadrul unui interviu, Gina Pistol a mărturisit dacă a reușit să identifice persoana sau grupul responsabil pentru această reclamă neplăcută, care utilizează imaginea ei, dar vedeta a declarat că nu are nicio idee cine se află în spatele

acestei situații.

Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale
Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale[Sursa foto: Facebook]

Gina Pistol a mers la Poliție, dar infractorii nu pot fi găsiți

În plus, Gina a dezvăluit că nu este singura celebritate din România a cărei imagine a fost folosită în mod neautorizat. Cântăreața Adda a fost, de asemenea, surprinsă să descopere că promovează produse pentru slăbit, fără să fi dat acordul pentru asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Oamenii ăia îmi folosesc în mod abuziv și numele, și imaginea. Și, din păcate, este o rețea din asta dubioasă de care nu poți să dai. Și Adda a pățit-o și, la fel. Poliția nu are ce să le facă, din păcate. De ceea ce îmi pare rău este că sunt fete care au cumpărat produsul ăla și au zis că le-a durut capul, au avut stări de amețeală.

Eu nu am recomandat niciodată acel produs. Îmi folosesc în mod abuziv numele și imaginea. Din păcate nu am ce să fac. Nici nu am avut în perioada asta când să mă ocup (n.r.: din cauza pregătirilor pentru nuntă)”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru FANATIK.

Gina s-a căsătorit, de curând, cu Smiley

Prin urmare, fanii vedetei de televiziune trebuie să știe că orice interviu în care Gina Pistol ar fi vorbit despre Keto Diet pentru revista Cosmopolitan este fals și nu trebuie să îi acorde nicio credibilitate.

Gina nu a recomandat niciodată acel produs și, contrar afirmațiilor din articolul fals, Alianța Nutriționiștilor nu a intentat vreodată un proces împotriva vedetei pentru că ar fi făcut public secretul dietei sale.

În ceea ce privește nunta cu Smiley, Gina Pistol a declarat că totul a fost exact așa cum și-au dorit și cum și-au imaginat.

„Acum sunt puțin amețită, după nuntă.

Ne-am dorit să ne placă nouă, știi? Și nouă chiar ne-a plăcut”,  a mai spus Gina Pistol.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sorin Bontea a lipsit de la nuntă din motive personale

Gina Pistol și Smiley și-au sărbătorit nunta sâmbătă trecută, pe 28 mai 2023. La petrecerea mare au fost prezenți un număr de vedete din România, printre care Loredana Groza, Pavel Bartoș, Adelina Pestrițu și doi dintre cei trei chefi de la Antena, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea a fost marele absent de la nunta, dar și-a explicat absența într-un interviu, spunând motivul pentru care nu a participat la nunta lui Smiley și Gina Pistol, în ciuda faptului că a fost invitat.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale
Gina Pistol a intrat în panică, după ce a ajuns victima unei rețele infracționale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce trebuie să faci dacă varza pentru sarmale este prea sărată sau prea acră. Sorin Bontea are un truc care îi oferă gustul perfect



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ciorba de potroace te drege după masa de Crăciun. Care este secretul preparatului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies