„Nu am crezut în această relație de la început! Comunicarea ne-a adus unde suntem în momentul de față.” Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri despre începutul relației lor!

„Nu am crezut în această relație de la început! Comunicarea ne-a adus unde suntem în momentul de față.” Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri despre începutul relației lor!
„Nu am crezut în această relație de la început! Comunicarea ne-a adus unde suntem în momentul de față.” Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri despre începutul relației lor!

Danilea Gyorfi și George Tal nu au crezut la început în relația lor, însă au ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

Danilea Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Artista și impresarul său s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp și încă din anul 2006 trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De atunci și până în prezent sunt de nedespărțiți și, chiar dacă nu au ajuns împreună în fața altarului, și-au întemeiat o familie alături de fiica lor, Maria.

Invitați în cadrul podcastului „OnRecord”, cei doi parteneri au făcut declarații neștiute despre începutul relației lor.

Citește și: „Nu este o prioritate pentru noi. Ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim.” Care este motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se căsătorește cu George Tal

Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri despre începutul relației lor!
Daniela Gyorfi și George Tal, alături de fiica lor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Noi am fost la un moment dat separați. De atunci am discutat și am stabilit.” Daniela Gyorfi și George Tal au o regulă de la care nu se abat indiferent de situație! Cum reușesc cei doi să păstreze echilibrul în relație?

Daniela Gyorfi și George Tal, despre începutul poveștii lor de iubire

Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri despre începutul relației lor!
Daniela Gyorfi și George Tal[Sursa foto: Instagram]

În momentul în care s-au cunoscut, atât artista, cât și partenerul său, trecuseră deja printr-o căsnicie eșuată. Astfel, dată fiind distanța dintre cei doi, dar și responsabilitățile pe care le aveau deja, atât Daniela Gyorfi, cât și George Tal nu au dat prea multe șanse relației lor. Cu toate acestea, au continuat să comunice și au trecut cu brio testul timpului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daniela Gyorfi: Eram la cântări, a venit la mine și m-a așteptat. Nu am crezut în această relație de la început și cred că nici el nu a crezut în această relație. El era în Germania, eu în România. El avea o situație a lui, eu aveam și eu la rândul meu o anumită situație. Eu eram cu mama. De când ne-am cunoscut i-am spus că am o mamă bolnavă și nu renunț niciodată la ea.

Vezi că am câine, am pisică, dorm cu ea, eu sunt artistă. El avea deja magazine. Nu am crezut în această relație la început. După ce ne-am cunoscut ne-am întâlnit de câteva ori și mi-a spus că o să vină în România. El avea copii acolo, avea afaceri, am stat așa pe gânduri.”

George Tal: La început a fost o mare simpatie.

Aveam totuși o vârstă ambii, trecusem printr-o căsnicie, ambii am fost căsătoriți. Știam așa în mare despre ce este vorba. Nu mai aveam 18 ani, când vezi pe cineva și te îndrăgostești instant. Eu aveam 37 de ani, Daniela la fel. Deci aveam o experiență în spate și în primul rând, cred eu că a fost simpatia și după aceea comunicarea. Asta ne-a legat pe noi cel mai mult. Comunicarea ne-a adus unde suntem în momentul de față .”, au declarat cei doi parteneri.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„În niciun caz nu i-aș băga în criptomonede!” Ce ar face Irinel Columbeanu acum cu suma de un milion de euro?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies