„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași.” Jean Paler trece prin momente grele, după ce a fost internat de cinci ori, în doar două luni

„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași.” Jean Paler trece prin momente grele, după ce a fost internat de cinci ori, în doar două luni
„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași.” Jean Paler trece prin momente grele, după ce a fost internat de cinci ori, în doar două luni

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate atât de serioase încât a fost nevoit să fie internat pentru a cincea oară, de această dată la Spitalul Fundeni.

Acesta speră că, prin intermediul tratamentului medical, va reuși să găsească alinarea mult așteptată pentru suferințele sale.

Citește și: „Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată.” Marina Voica a vorbit despre cel mai mare regret al ei

Jean Paler trece prin momente grele, după ce a fost internat de cinci ori, în doar două luni

În cadrul unui interviu, celebrul actor a dezvăluit detalii despre starea sa de sănătate și cum se simte în prezent.

Jean Paler, cunoscut pentru talentul său actoricesc și pentru contribuția sa la lumea teatrului și a filmului, se confruntă acum cu provocări serioase în ceea ce privește sănătatea sa. Acesta a fost nevoit să caute ajutor medical repetat, iar internarea sa la Spitalul Fundeni reprezintă cea de-a cincea oară când trebuie să facă acest pas dificil.

În luna august, actorul Jean Paler a fost nevoit să apeleze la Ambulanță în timp ce se afla într-un turneu pe litoral. Din acel moment, a fost supus unui șir de internări în diverse spitale din țară, inclusiv Constanța, Sinaia, Ploiești și București, mai exact la Spitalul Militar. Cu toate eforturile depuse de medici în aceste instituții medicale, starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit semnificativ, ceea ce a dus la necesitatea unei noi internări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În ciuda îngrijirii medicale la care a fost supus și a multiplelor intervenții medicale, Jean Paler se confruntă încă cu probleme de sănătate grave, iar acest lucru a făcut necesară continuarea tratamentului și a investigațiilor.

„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare.

Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva, vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București”,
a spus actorul, conform playtech.

Pe data de 16 octombrie, la ora 7 dimineața, Jean Paler trebuie să se prezinte la Spitalul Fundeni din București, pentru a fi internat în secția de Cardiologie.

Acesta a mai fost tratat aici acum doi ani și s-a simțit mai bine, dar din cauza lipsei de paturi disponibile, nu a mai putut să revină.

Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care l-a tratat anterior, îi va efectua din nou toate analizele la inimă pentru a evalua situația sa actuală.

„Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie.

Am mai fost la ei, și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere. Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în 4 spitale și mi-au schimbat de 4 ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total.
El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”,
a mai spus acesta.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Jean Paler, despre probleme neurologice locomotorii

Cu doi ani în urmă, Jean Paler a suferit o hemipareză la picioare și la mâini, care i-a afectat capacitatea de a ține obiecte simple precum o cană cu ceai. La acea vreme, a primit tratament cu imunoglobuline la Spitalul Fundeni, care s-a dovedit a fi eficient.

În urma unei examinări, s-a descoperit că vârfurile nervoase ale picioarelor sale fuseseră afectate de diabet, ceea ce a dus la distrugerea lor și, implicit, la apariția hemiparezei

„Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun. După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză. Este o boală fără leac. La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună. Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge. La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani, doamna doctor neurolog Drăghici și echipa ei!”, a mai spus Jean Paler.

Citește și: ”N-am închis un ochi azi-noapte, de supărare.” Jean Paler a trecut prin clipe de coșmar, după ce i-au fost furați banii din cont! Actorul este în culmea disperării



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Mi s-a făcut rău și am ajuns în situația asta!” Jean Paler, ultimele declarații de pe patul de spital! Care este starea de sănătate a actorului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies