„Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă” Eugenia Șerban, părăsită de prieteni în perioada în care s-a luptat cu cancerul!

„Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă” Eugenia Șerban, părăsită de prieteni în perioada în care s-a luptat cu cancerul!
„Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă” Eugenia Șerban, părăsită de prieteni în perioada în care s-a luptat cu cancerul!

Actrița Eugenia Șerban a făcut o serie de dezvăluiri dureroase din timpul perioadei în care s-a luptat cu cancerul.

Eugenia Șerban este una dintre actrițele de renume ale țării noastre, care de-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul și emoția pe fețele multora dintre noi. Cu toate acestea, viața sa a fost adesea încercată de o serie de întâmplări cutremurătoare, care i-au pus în pericol sănătatea.

Mai exact, în anul 2019, după un control ginecologic de rutină, vedeta a fost diagnosticată cu cancer.

La scurt timp, medicii i-au mai dat o veste dureroasă, spunându-i că are și cancer la sân.

Astfel, în următorii ani, actrița în vârstă de 53 de ani a dus o luptă grea cu problemele de sănătate, dar a reușit în cele din urmă să se vindece.

Eugenia Șerban, mărturisiri dureroase din timpul perioadei în care s-a luptat cu cancerul

Citește și: Cine este Eugenia Șerban. „Din momentul în care am luat hotărârea că trebuie să lupt și că mai am multe de spus în viața asta, psihicul a contat enorm”

Eugenia Șerban, mărturisiri dureroase din timpul perioadei în care s-a luptat cu cancerul
Eugenia Șerban, mărturisiri dureroase din timpul perioadei în care s-a luptat cu cancerul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din fericire, Eugenia Șerban a reușit, după o luptă grea, să se vindece de cancer.

Vedeta a parcurs un drum greu și anevoios prin care a ajuns să se reinventeze și să își canalizeze credința în Dumnezeu, astfel încât să treacă cu bine peste această perioadă tragică din viața ei.

Mai mult decât atât, actrița nu a dorit să se comporte ca o victimă și a preferat să treacă prin această încercare cu demnitate și cu capul sus, indiferent de cât de greu îi era.

Din păcate, pe parcursul acestei perioade, o parte dintre prietenii săi s-au îndepărtat, iar acest lucru a constituit o lovitură puternică pentru actriță.

Pe mine m-a reinventat Dumnezeu. Nu fac nimic special, sunt eu și asta cred că se vede. Cred că foarte mult m-a ajutat dorința de a trăi pentru că încă nu făcusem suficient aici pe pământ. Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă. M-au părăsit și unii dintre prieteni.

M-au sunat în ziua în care am apărut la televizor și am spus că am învins două cancere, după un an. Au spus că nu au știut cum să vorbească cu mine. Cancerul nu este o gripă care se ia și nici o altă boală contagioasă, ci este o boală care se poate vindeca.”, a declarat Eugenia Șerban pentru  Antena3CNN.

Cum a reușit Eugenia Șerban să învingă lupta cu cancerul

Citește și: „Eu spuneam că psihicul contează cam 50% sau cel puțin la mine a fost peste 50.” Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri dureroase. Actrița s-a luptat cu o boală nemiloasă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a reușit Eugenia Șerban să învingă lupta cu cancerul
Cum a reușit Eugenia Șerban să învingă lupta cu cancerul[Sursa foto: Facebook]

Deși perioada în care a fost diagnosticată cu această boală a fost una extrem de grea, Eugenia Șerban a reușit să învingă lupta cu cancerul, iar de atunci viața sa s-a schimbat în mod radical. Potrivit spuselor sale, cel mai mult a contat în acea perioadă stilul său de viață și modul în care își gestiona emoțiile.

Astfel, adoptând un stil de viață mai puțin stresant și concentrându-se asupra lucrurilor care chiar contează în viață, actrița a reușit să treacă peste acea perioadă dificilă din viața sa, iar astăzi este sănătoasă, fericită și liniștită.

„Se pare că la mine a fost boala stresului și te lovește atunci când te relaxezi. Nu am schimbat, mi-am continuat viața ca până în acel moment. Au fost multe persoane care au încercat să-mi dea sfaturi și l-am întrebat pe oncologul meu ce am voie și ce nu, și mi s-a spus că am voie orice în afară de sunătoare și grapefruit, pentru că interacționează cu citostaticile. Nu mă mai enervez, nu mă mai stresez atât de tare atunci când nu pot să rezolv lucrurile azi, acum, pentru că așa vreau eu. Mi-am dat seama că lucrurile se vor rezolva în ritmul lor, nu cum vreau eu. Am învățat să fiu mai liniștită, mai calmă!”, a spus Eugenia Șerban.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern, dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult” Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei ! Prin ce a trecut soția lui Cosmin Natanticu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies