„Nu am mai suportat nici eu să stau stresată, să mă chinui cu el. Mă rugam, încercam să vorbesc cu el, speram să își revină.” Isabela Onoriu se teme pentru viața ei, după ce Daniel a ieșit din arest

isabela Onoriu trece prin clipe de coșmar, după ce Daniel a ieșit din arest
sabela Onoriu trece prin clipe de coșmar, după ce Daniel a ieșit din arest

Isabela Onoriu se află într-o stare de disperare după eliberarea soțului ei, Daniel Onoriu, din arest.

După opt luni petrecute sub măsura arestului la domiciliu, Daniel Onoriu a primit libertatea, după ce judecătorii au decis să înlocuiască măsura cu controlul judiciar.

Citește și: „Mi-a fost rău.” Daniel Onoriu a fost la un pas să își ia viața. Cum a reacționat fostul pilot, după ce cadrele medicale au ajuns în locuința lui

Isabela Onoriu trece prin clipe de coșmar, după ce Daniel a ieșit din arest

Isabela Onoriu se confruntă cu o perioadă agitată după ce pilotul de raliuri a fost eliberat din arestul la domiciliu. Tribunalul a hotărât să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar pentru Daniel, ceea ce înseamnă că acesta este acum liber. Pentru Isabela Onoriu, vestea eliberării pilotului de raliuri nu a fost deloc binevenită. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre situație.

„Am aflat în weekend că Daniel a fost eliberat. Dacă judecătorii asta au decis, ce să mai spun? Nu pot eu să mă pronunț. Eu nu am încredere în el și în acțiunile lui deloc .Dacă el când avea ordinul de restricție a intrat peste mine și prietena mea în casă. Avea ordinul emis de câteva zile. Apoi a venit în fața blocului, mi-a trimis mesaje de amenințare.

Ce pot să spun? El a încălcat ordinul dat de un judecător!”, a spus Isabela Onoriu pentru FANATIK.

Isabela a povestit că a fost tratată nedrept în timpul întregii perioade. A fost alături de pilot în cele mai dificile momente, oferindu-i îngrijire și sprijin constant. După ce starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, pilotul a început să aibă comportamente nepotrivite, cheltuind bani fără rost și amanetând mașina pentru a finanța pasiunea sa pentru curse.

Femeia a suferit abuzuri fizice și verbale, iar conviețuirea cu el a devenit insuportabilă. După mai multe încercări de a discuta și de a-l ajuta să-și revină, a realizat că este necesar să divorțeze, mai ales în urma unui episod violent din partea lui.

„Am fost nedreptățită în toată această perioadă. Am stat în cele mai cumplite momente din viață cu el. L-am spălat la fund trei luni, am dormit în mașină în fața spitalului trei luni.

Am fost apoi cu el la recuperare. Nu mă plâng pentru că mi-am făcut datoria de soție. Dar după ce el s-a făcut cât de cât ok a făcut numai prostii. A început să cheltuie banii aiurea, a băgat mașina amanet ca să bage banii în mașina de curse. Apoi m-a lovit, m-a jignit. Mi-a aruncat hainele pe geam, m-a înjurat, m-a jignit, nu aveam cum să stau cu el.
Eu munceam pe șantier, iar el făcea numai tâmpenii. Și eu să nu plec să rămâ acolo?! Păi ce așteptam, să-mi dea una în cap să mă lase inconștientă?! Nu am mai suportat nici eu să stau stresată, să mă chinui cu el. Mă rugam, încercam să vorbesc cu el, speram să își revină. Apoi, după ce și-a mai revenit să văd că el vrea să meargă cu viteză cu motocicleta.
Asta mi-a și declanșat dorința de a divorța și faptul că a fost violent. Mi-a dat câteva palme, nici nu mi-a venit să cred. Mă trezeam cu atacuri de panică, eu ajungeam noaptea să visez că țipa la mine. Era foarte violent verbal. Eu cred că am plecat la momentul potrivit. Dacă aș mai fi stat două, trei săptămâni, o lună, ajungeam ca Dana Roba, nu am nicio îndoială!”,
a mai spus Isabela Onoriu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Daniel Onoriu, replică pentru Isabela, după eliberare

Pilotul de raliuri susține că a fost închis pe nedrept. El consideră că este singurul infractor care a petrecut 34 de zile în închisoare și apoi opt luni sub arest la domiciliu fără să comită nicio infracțiune.

Daniel consideră că probele prezentate de Isabela în instanță sunt false și susține că nu a amenințat-o niciodată. El se întreabă retoric cine își trimite partenerul în închisoare, după ce acesta a avut nevoie de îngrijire medicală și o hemoragie internă.

„Am fost băgat la pușcărie după ce am stat în comă, apoi am fost închis. Sunt singurul infractor care a stat la pușcărie 34 de zile și apoi opt luni arestat la domiciliu care nu a făcut nicio infracțiune. Probele pe care le-a depus Isabela în instanță sunt false. Eu nu am amenințat-o niciodată în viața mea pe Isabela. Ce femeie își mai bagă bărbatul la pușcărie după ce el leșină pe ea și varsă doi litri de sânge?! A avut grijă de mine câteva luni, apoi a plecat de acasă și s-a mutat la 200 de metri de amantul ei. Ei au început o relație din perioada în care eu eram în comă”,  a spus pilotul de raliuri.

După o perioadă îndelungată de 55 de zile în comă și apoi opt luni de arest la domiciliu, nepotul lui Gabi Luncă a reușit să obțină eliberarea. Fericit și recunoscător, bărbatul a considerat că prima sa acțiune după ce a revenit la viață este să viziteze o biserică, ca un gest de reculegere și mulțumire.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Credeam că nu mai scap niciodată în viața mea. Făceam contestație la fiecare două săptămâni după cele 30 de zile. Îmi era atât de greu pentru că știam că nu este corect. De fiecare dată era același  răspuns: contestație nefondată. Uite că am avut noroc și am dat de o doamnă judecător care m-a ascultat cu mare atenție. Se uita în ochii mei și m-am emoționat și am început să plâng. I-am explicat cât de mult o iubeam pe Isabela. Am început să mă duc la biserică și, în afara faptului că mai înjur, eu sunt un bărbat cuminte, cu frică de Dumnezeu”, a mai susținut Daniel Onoriu.

Citește și: ”Este perfect.” Isabela, fosta soție a lui Daniel Onoriu, dezvăluiri despre noua sa relație. Ce planuri de viitor are cu iubitul ei

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Cornel Ilie. „Există dragoste după iubire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies