„Nu am permite un personaj problematic în prezența copiilor.” Oana Matache nu s-a mai putut abține. Ce a postat sora Deliei pe rețelele de socializare

„Nu am permite un personaj problematic în prezența copiilor.” Oana Matache nu s-a mai putut abține. Ce a postat sora Deliei pe rețelele de socializare
„Nu am permite un personaj problematic în prezența copiilor.” Oana Matache nu s-a mai putut abține. Ce a postat sora Deliei pe rețelele de socializare

Din momentul în care au început să se afișeze unul cu celălalt, Oana Matache și cel cu care are o relație în momentul actual, Radu Siffredi, au primit foarte multe crtici din partea persoanelor de pe rețelele de socializare.

Mama Deliei, Gina Matache a vorbit de mai multe ori despre cel cu care fiica ai are o relație, iar părerea pe care o are despre el nu este deloc una bună. Blondina nu a mai suportat aceste lucruri și a simțit nevoia să revină cu un mesaj public.

Citește și: „Ține-i departe de mediul toxic în care trăiesc.” Ce s-a întâmplat pe contul lui Răzvan Miheț, după ce mama Oanei Matache a declarat că încă îl consideră ginerele ei

Oana Matache, prima reacție după ce Radu Siffredi a fost criticat în mediul online

În urmă cu câteva ore, în mediul online a început să circule un video în care actualul iubit al Oanei Matache a avut o reacție halucinantă la adresa fiului blondinei, iar imaginile i-au șocat pe mulți.

Recent, pe rețelele de socializare Radu Siffredi a fost criticat de foarte mulți oameni, iar Oana Matache a decis că este momentul să vină cu un mesaj pentru toți cei care au avut diferite păreri despre cel cu care are o

relație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Matache nu s-a mai putut abține
Oana Matache nu s-a mai putut abține[Sursa foto: Instagram]

Ce a scris Oana Matache pe rețelele de socializare

Sora Deliei a spus că în tot acest timp s-a obținut la diverse declarații, deoarece nu și-a dorit să dea apă la moară acestui scandal. Sora Deliei a fost blamată public pentru acțiunile din ultima vreme și nu concepe faptul că unii oameni cred că își poate pune copiii în pericol.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal(pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.
Îmi doresc foarte mult ca acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să îmi trăiesc viața și să îmi educ copiii”
, a spus Oana Matache.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Oana Matache nu s-a mai putut abține
Oana Matache nu s-a mai putut abține[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. “Suntem hăituiți de ideea: Nu sunteți potriviți unul pentru celălalt!, Nu ești suficient pentru Oana! Oana merita mai mult.”

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“N-aveți decât să râdeți cât vreți.” Delia, mesaj surprinzător după scandalul din familia sa!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies