„Nu am să accept niciodată ca fiica mea să fie folosită în campanii de promovare! Mi-a cerut o sumă de bani. I-am dat cât a vrut.” Victor Vrînceanu, despre neînțelegerile cu Andreea Antonescu

„Nu am să accept niciodată ca fiica mea să fie folosită în campanii de promovare! Mi-a cerut o sumă de bani. I-am dat cât a vrut.” Victor Vrînceanu, despre neînțelegerile cu Andreea Antonescu
„Nu am să accept niciodată ca fiica mea să fie folosită în campanii de promovare! Mi-a cerut o sumă de bani. I-am dat cât a vrut.” Victor Vrînceanu, despre neînțelegerile cu Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu a vorbit deschis despre neînțelegerile pe care le are cu Andreea Antonescu în legătură cu creșterea fiicei lor, Victoria Venice.

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urma căreia a rezultat o fetiță, Victoria Venice, în vârstă de 10 luni. Din păcate, însă, povestea lor de dragoste s-a încheiat atunci când micuța avea doar 3 luni, iar ulterior aceasta a rămas în grija mamei sale.

Cu toate acestea, fostul partener al Andreei Antonescu este extrem de implicat în creșterea și educația fiicei sale, dorindu-și să fie alături de ea și să o susțină atât din punct de vedere emoțional, cât și material.

În ciuda acestei dorințe a sa, se pare că relația cu mama fiicei sale nu este una tocmai bună, cei doi părinți întâmpinând diferite neînțelegeri în privința creșterii fiicei lor.

În cadrul unui interviu, Victor Vrînceanu a spus lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre care este situația dintre el și Andreea Antonescu în momentul de față.

Andreea Antonescu i-a cerut o sumă de bani lui Victor Vrînceanu pentru creșterea fetiței sale

Citește și: „Nu e ușor să crești doi copii. În acest moment mi-ar plăcea o familie întreagă.” Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură. Vedeta se împarte între carieră și familie

Andreea Antonescu i-a cerut o sumă de bani lui Victor Vrînceanu pentru creșterea fetiței sale
Andreea Antonescu i-a cerut o sumă de bani lui Victor Vrînceanu pentru creșterea fetiței sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu mă ocup singură de fetițe. Este superb, este împlinirea mea ca femeie, ca om. Trăiesc ce nu am mai trăit.” Andreea Antonescu și-a crescut fiicele fără să beneficieze de ajutor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jurnalistul a declarat că îi plătește micuței în fiecare lună pensie alimentară, suma fiind stabilită de către mama ei. Mai mult decât atât, fostul partener al Andreei Antonescu a ținut să precizeze că pe lângă suma respectivă, ori de câte ori fetița are nevoie de ceva, este pregătit să cotizeze.

Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul.

Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună. Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului. Peste două zile i-am scris pe whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria.
Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună în ziua de 15, sau poate mai devreme.

Doamne, ferește (n.r. „să mă limitez la suma de bani fixată”)! E vorba de copilul meu! Pentru Victoria nu am limite. Nu am eu bani mulți, dar atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau! I-am spus Andreei în nenumărate rânduri, atât verbal, cât și în scris, că poate apela la mine

oricând. Recent i-am propus să ne vedem să vorbim despre turta Victoriei care va fi în decembrie, să ne organizăm. I-am spus că voi plăti eu tot .”, a declarat Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu, neînțelegeri în privința programului de vizită a Victoriei

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu, neînțelegeri în privința programului de vizită a Victoriei
Andreea Antonescu și fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Jurnalistul a dezvăluit că întâmpină dificultăți în a se înțelege cu mama fiicei sale cu privire la programul de vizită al micuței.

Acesta își dorește să petreacă suficient de mult timp cu Victoria și i-a propus artistei să întocmească un program de vizită la notar.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit. Eu sunt un tip organizat și îmi place să respect un program cu rigurozitate. Mai ales când vine vorba despre o fetiță de 10 luni care are nevoie de stabilitate. Motiv pentru care i-am propus Andreei să semnăm un draft de program la notariat. Ca să știm amândoi unde să ne uităm atunci când ne organizam programul. Să nu fie loc de discuții nedorite. Să fie totul civilizat. Voiam doar să avem un program clar stabilit astfel încât Victoria să nu fie bulversată, iar noi să ne putem organiza activitățile în funcție de copil. Eu am un loc de muncă cu program bine stabilit, ca orice alt om de rând din România. E nevoie de o programare .”, a mai declarat Victor Vrînceanu.

Jurnalistul nu își dorește ca fiica sa să apară pe rețelele sociale

Victor Vrînceanu nu își dorește ca fiica sa să apară pe rețelele sociale
Andreea Antonescu, alături de fiica sa și a lui Victor Vrînceanu [Sursa foto: Instagram]

Victor Vrînceanu și-a exprimat clar dorința ca fiica sa să nu apară pe rețelele sociale și nici în campanii de promovare pentru diverse produse. Acesta este de părere că micuța trebuie să aibă discernământ pentru acest lucru, nu să fie pozată și expusă în mediul online fără acordul său.  

Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să acceptat niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important. Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor. Nu să o forțăm noi din fragedă pruncie la un trai fără intimitate. Să aleagă micuța singură atunci când va putea să realizeze lucrurile acestea. În al doilea rând, pe internet navighează tot felul de ciudați și obsedați. Când mă gândesc că fata mea poate fi expusă la astfel de riscuri, îmi vine să înnebunesc efectiv! Aștept de la ea de o lună sa revină cu un răspuns. Am acceptat tot ce a vrut. Atât financiar cât și să decidă ea programul fetiței noastre, Victoria. Pentru că până la urmă mama copilului trebuie să aibă întâietate. Dar sub nicio formă nu voi accepta ca fiica mea să fie expusă pe rețelele sociale și la evenimente mondene la o vârstă atât de fragedă! Sunt licențiat în Comunicare și Relații Publice, iar meseria mea este cea de ziarist. Deci înțeleg foarte, foarte bine mecanismele rețelelor sociale și pericolele la care suntem expuși cu toții, nu doar copiii. Aici chiar nu pot să las de la mine .”, a mai spus Victor Vrînceanu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Soția mea mi se pare unul dintre cei mai puternici oameni. Ea nu a avut depresie postnatală sau crize din astea de personalitate!” Mihai Morar, mărturisiri neștiute despre soția sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies