„Nu arăt ca un manechin.” Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică

Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică
Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică

Monica Anghel a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce a făcut publică o imagine în care este transformată din cap până în picioare.

Vedeta a slăbit vizibil în ultima perioadă și a fost avertizată că s-ar putea să devină anorexică. Iată ce a transmis aceasta pe rețelele de socializare!

Citește și: ,,Mă deranjează foarte tare.” Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor. Ce a declarat vedeta despre minciunile care se spun despre ea

Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică

Monica Anghel a slăbit vizibil în ultima perioadă și a fost avertizată că s-ar putea să devină anorexică, dar cu toate acestea, vedeta nu se lasă afectată de ceea ce îi spun internauții, ba chiar își dorește să mai scape de câteva kilograme.

În ultima perioadă, Monica Anghel a suferit o transformare de-a dreptul uimitoare, deoarece a reușit să dea jos 30 de kilograme cu ajutorul unei diete destul de dure.

Unii internauți au felicitat-o pentru ambiția de care a dat dovadă, dar au existat și câțiva care i-au atras atenția și i-au spus că ar trebui să se oprească din slăbit.

„Ce ați făcut de ați slăbit așa de mult? Gata, ajunge, e prea de tot!","Anorexică, din câte văd. Treci dintr-o extremă în alta! Nu știți să îmbătrâniți frumos și elegant!", au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Actrița susține că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei și le-a transmis celor care se leagă de aspectul ei fizic că își dorește să mai scape de trei kilograme.

„Sunt schimbată, în ultima perioadă, da, dar în bine! Mai ales cu ținuta asta așa de colorată.Ținutele

Cerei mă avantajează foarte mult. Este un om extraordinar, este un artist minunat. Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin, pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor.Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puțin. Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme, ar fi perfect. Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum.
Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!",
a declarat Monica Anghel, pentru click.ro.

Citește și: Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească: “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?...”

Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică
Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică[Sursa foto: Instagram]

Monica Anghel, foarte atentă atunci când vine vorba despre alimentația ei

Monica Anghel a menționat că se hrănește corespunzător și are două mese pe zi, care sunt foarte echilibrate.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Mă hrănesc corespunzător. Am două mese pe zi, foarte echilibrate. În general beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu beau băuturi carbogazoase, sucuri, mă hidratez foarte bine. Dacă simt nevoia de dulce mănânc un fruct, dacă simt nevoia de ceva foarte dulce îmi cumpăr câteva prune uscate dar nu mănânc mai mult de 5 pe zi pentru că sunt foarte dulci și foarte concentrate. Cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte, îmi place așa cum este", a mai spus actrița.

Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică
Monica Anghel, mesaj pentru cei care au făcut-o anorexică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Deciziile nu se iau niciodată la nervi” Ce declarații a făcut Monica Anghel despre căsnicia ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

„Am slăbit 10 kilograme.” Luminița Anghel, despre cum a reușit să își remodeleze silueta

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies