Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!

Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!
Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!

Diana Bulimar, ameţitor de sexy! Uite cât de mult s-a schimbat în ultimele luni!

Fosta gimnastă Diana Bulimar este una dintre cele mai îndrăgite "faimoase" care au concurat la Exatlon. Protagonista noastră a participat la primul sezon al show-ului fenomen şi şi-a câştigat zeci de mii de fani graţie ambiţiei, rezistenţei, spiritului de lider şi, nu în ultimul rând, datorită farmecului personal.

Citeste si: Poveste de dragoste între războinici la Exatlon! Totul s-a întâmplat la întoarcerea în România! Mihaela Popescu s-a mutat deja cu jandarmul Cosmin Marin!

Diana Bulimar, ameţitor de sexy! Fosta sportivă ştie să-şi pună în valoare atuurile fizice!

Ei bine, la aproape doi ani de când am văzut-o prima oara în costumul de baie roşu, pe traseele dificile din Republica Dominicană, frumoasa brunetă pare alt om.

Citeste si: Cătălina Şeicaru, "ilegal" de sexy! Uite cum a pozat superba faimoasă! FOTO!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Didi" Bulimar este mai sexy ca niciodată, emană sex-appeal prin toţi porii şi nu se sfieşte să-şi pună în valoare toate atuurile fizice. Chiar dacă nu are înălţimea unui manechin, fosta sportivă compensează cu brio prin atitudine. Spuneţi voi, nu avem dreptate? 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Foto de colecţie cu Nicoleta Luncă de la Exatlon! Transformarea ei e fabuloasă! Nu-ţi imaginezi cum arăta acum câţiva ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies