“Nu ați făcut niciun contract cu mine pe viață, nu am nicio obligație față de aceste personaje.” Mădălin Ionescu enervat la culme de mesajele jignitoare de pe conturile sale de socializare

“Nu ați făcut niciun contract cu mine pe viață, nu am nicio obligație față de aceste personaje.” Mădălin Ionescu enervat la culme de mesajele jignitoare de pe conturile sale de socializare
“Nu ați făcut niciun contract cu mine pe viață, nu am nicio obligație față de aceste personaje.” Mădălin Ionescu enervat la culme de mesajele jignitoare de pe conturile sale de socializare

Cu o experiență de peste douăzeci de ani în presă, jurnalistul a răbufnit pe internet, în urma unor comentarii răutăcioase și jignitoare pe care le-a primit.

În ultimul mesaj video de pe Facebook, soțul Cristinei Siscanu a explicat cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat în urmă cu puțin timp. Se pare că o utilizatoare a Facebook-ului i-a lăsat mai multe vorbe jignitoare și nefondate pe contul său.

Mădălin Ionescu: “Probabil femeia care mi-a trimis mesaj face parte dintr-o categorie foarte joasa ca să zic așa. Probabil este o ființă foarte nefericită, dar este un pericol pentru bărbați.

Nu așa te comporți cu un bărbat dacă vrei să îl ții acasă, dar cu cât ești mai needucat, mai infirm intelectual, cu atât ai senzația că poți să faci orice cu toată lumea.”

Ce mesaj a lăsat Mădălin Ionescu pe conturile de socializare

Citește și: „Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită. Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu, într-un mesaj privat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mădălin Ionescu: “Eu nu îmi permiteam astfel de gesturi.”

De asemenea, mai multe persoane i-au spus că dacă este vedetă, trebuie să își asume astfel de ieșiri din decor.

Mădălin Ionescu: “Nu trebuie să îmi asum ca persoană publică, genul ăsta de ieșiri. Eu sunt un om decent, pe lângă pregătirea mea, am niște postări de bun simt, îmi expun o anumită parte a vieții mele private.

Deci nu văd de ce ar trebui să îmi asum jignirile! Nu ați făcut niciun contract cu mine pe viață, nu am nicio obligație fată de aceste personaje. Nu văd de ce eu, ca persoana publică, să îmi asum astfel de ieșiri de neam prost, în spațiul public. Toți cei care gândiți așa, sunteți într-o mare eroare și confuzie. Nu am fost genul de om care să fie dependent de statutul lui public.
Am și dispărut din peisaj o perioadă. Am plecat fiind lider de audientă, în plin sezon. Eu nu îmi permiteam astfel de gesturi. Habar nu aveți cine sunt și cine se află cu adevărat în interiorul meu. Nu am fost dependent de celebritate. Nu aveți dreptul să faceți orice pe pagina mea, îmi pare rău! Nu îmi place nici măcar când vă jigniți intre voi. Nu îmi plac oamenii care nu au alte argumente decât jignirile.
Îi blochez!”
a spus Mădălin Ionescu pe Facebook.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies