„Nu atunci ne-am cunoscut!” Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea

„Nu atunci ne-am cunoscut!” Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea
„Nu atunci ne-am cunoscut!” Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului din România, fiind împreună de peste 20 de ani.

Deși s-au îndrăgostit încă din anul 2000, cei doi abia după 8 ani de relație și-au făcut apariția publică împreună. Cum s-au întâlnit, de fapt, prima asistentă TV din România și partenerul ei de viață!

Cine i-ar fi prezentat-o pe Carmen Brumă lui Mircea Badea, acum 25 de ani

Carmen Brumă este o personalitate cunoscută și apreciată în România, fiind considerată una dintre cele mai frumoase și discrete vedete.

Aceasta a devenit faimoasă de peste două decenii, ca prima asistentă TV din țară.

De-a lungul a 23 de ani, ea a fost partenera de viață a prezentatorului TV Mircea Badea, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Vlad. În ciuda zvonurilor conform cărora Mihai Mitoșeru i-ar fi prezentat în anul 1998, Carmen Brumă a negat informația și a lămurit situația.

Carmen Brumă a afirmat că nu actorul a fost cel care i-a prezentat bărbatul cu care avea să aibă un copil.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort.

L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…) Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.” a declarat Carmen Brumă, potrivit publicației Unica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Trebuie să fie drăguț.” Antonia a vorbit despre operația la care a fost supusă, după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil

Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea
Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea[Sursa foto: Facebook]

De ce nu s-au căsătorit niciodată cei doi

La sfârșitul anilor '90, Carmen Brumă a început să lucreze ca asistentă TV la emisiunea "Noaptea Târziu", alături de Mircea Badea și Oreste.

Deși partenerul ei de viață i-a cerut în căsătorie, Carmen Brumă afirmă că nu și-ar fi dorit niciodată să se căsătorească, fiind convinsă că acest act oficial ar putea afecta relația lor care merge foarte bine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă.E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea
Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit.” Ce îi interzice Mircea Badea partenerei sale, Carmen Brumă, să facă. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 23 de ani



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care sunt alimentele care ne ajută să slăbim. Cele mai bune alimente pentru a ajuta la pierderea în greutate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies