“Nu au contat atât de mult banii.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare! Ce declarații a făcut prezentatoarea TV

“Nu au contat atât de mult banii.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare! Ce declarații a făcut prezentatoarea TV
“Nu au contat atât de mult banii.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare! Ce declarații a făcut prezentatoarea TV

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au căzut de comun acord să își vândă vila în care locuiesc în prezent.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se numără, fără doar și poate, printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Din rodul iubirii celor doi au apărut două fetițe minunate, Victoria și Iris. Pe lângă copiii acestora, una dintre cele mai mari averi ale faimosului cuplu este casa cu piscină în care locuiesc.

Gabriela Cristea vrea să își achiziționeze o nouă casă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea  și Tavi Clonda au muncit extrem de mult pentru a reuși să își cumpere o vilă care le-a oferit confort cum rar este dat să vezi. Cu toate astea, cei doi au ajuns la concluzia că vor să renunțe la imobil, pentru a se muta într-o nouă casă. Recent, prezentatoarea TV a mărturisit faptul că are discuții cu soțul ei și, în primăvara anului 2024, este posibil să nu mai fie proprietarii vilei de lux.

Însă, cei doi nu vor să își achiziționeze ceva nou, ci au în plan să o ia de la capăt cu o nouă construcție, care să se potrivească cu nevoile și plăcerile lor din prezent.

”Am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare.

Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi? Chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta. Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri.
Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan”
, a spus Gabriela Cristea, conform Viva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Mă simt super.” Gabriela Cristea și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. Prin ce a trecut prezentatoarea TV

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, soția lui Tavi Clonda a declarat faptul că averea materială nu a însemnat niciodată ceva pentru ea. Gabriela a mai ținut să accentueze că cel mai important lucru pentru care ar face orice este atât familia, cât și susținerea din partea persoanelor dragi.

Din spusele brunetei, fiecare persoană este capabilă să își înceapă viața de la capăt, în sărăcie sau bogăție, și să își atingă scopurile.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Dacă aș avea bani mai puțini, nu cred că ar fi ceva la care aș renunța, adică aș putea să renunț la absolut toate lucrurile materiale, nu am niciun fel de problemă în sensul acesta. Atât timp cât îmi rămâne familia, sunt convinsă că, indiferent cât de puțini bani aș putea să câștig la un moment dat, aș avea putere și ar avea cine să mă susțină ca să încercăm să facem banii cu care să putem să ne răsfățăm. Pentru noi, în viață, nu au contat atât de mult banii, drept dovadă că la viața mea am pierdut foarte mulți bani și, cu toate astea, nu am rămas ancorată în ideea de „vai, am pierdut banii pe care i-am muncit, ci m-am concentrat, am continuat să muncesc și am luat-o de la capăt. Și iată că am făcut lucruri frumoase și sunt sigură că mai sunt dispusă să fac chestia asta o dată și încă o dată, și încă o dată, mai ales că acum am și familia mea pentru care merită să lupt în fiecare clipă a vieții mele”, a mai adăugat prezentatoarea.

Citește și: „I-am spus să slăbească.” Tavi Clonda, despre kilogramele în plus ale soției sale

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își scoată casa la vânzare[Sursa foto: Instagram]

 


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„El mă înșela pe banii mei.” Gabriela Cristea, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Marcel Toader

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies