„Nu au fost mari probleme.” Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mamă pentru prima oară

„Nu au fost mari probleme.” Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mamă pentru prima oară
„Nu au fost mari probleme.” Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mamă pentru prima oară

Seeya, fosta concurentă din casa „Puterea Dragostei”, a devenit mama pentru prima data și este în culmea fericirii. Ea are parte de mult succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Seya este în culmea fericirii și se bucură din plin de momentele pe care le trăiește în prezent. Artista a adus pe lume o fetiță și este mai bucuroasă ca niciodată.

Citește și: „Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce copiii lui au fost jigniți pe rețelele de socializare

Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mama pentru prima oară

Artista ale cărei piese au ajuns la sufletele celor care le ascultă și le apreciază se bucură că a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Ea a reușit să își strângă de-a lungul timpului o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

În cadrul unei emisiuni TV, artista a declarat că, deși nu a putut să nască natural și teama ei a fost una destul de mare, este fericită că nu au existat problemele și totul a decurs exact așa cum și-a dorit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Sunt foarte bine, nu au fost mari probleme.

Mi-aș fi dorit să nasc natural, pentru că așa este normal. Nu am putut să nasc natural și m-au băgat la cezariană. Am stat trei zile în spital. Nu am avut complicații. Nu e atât de greu pe cât mă așteptăm. Momentan avem același program ca în spital, este totul bine. Ne descurcăm. Este foarte cumințică fetiță, mănâncă, doarme”, a declarat Seya, în cadrul unei emisiuni TV.

Seya, despre soțul ei

Fosta concurentă din casa „Puterea Dragostei” traversează o perioadă plină de emoții și o încearcă sentimente cu adevărat puternice. Ea și soțul ei vor avea parte de ajutor din partea mamei ei, atunci când vine vorba despre micuță.

„Este ceva nou pentru mine, dar și pentru soțul meu. Ușor-ușor ne cunoaștem. Momentan vreau să am eu grijă de ea, să fim foarte apropiate.

Este un sentiment inexplicabil, doar o mamă poate înțelege. O să vină și mama mea la mine, o să am ajutor.​ Soțul meu este foarte emoționat, participă la îngrijirea celei mici.​”, a mai spus cântăreața.

 Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mama pentru prima oară
Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mama pentru prima oară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Semnal de alarmă împotriva consumului de droguri. Christian Sabbagh: “Ca să combați răul, trebuie să-l cunoști”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce copiii lui au fost jigniți pe rețelele de socializare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies