„Nu cred în băbismele astea.” Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede. Ce părere are actrița despre un posibil copil

„Nu cred în băbismele astea.” Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede. Ce părere are actrița despre un posibil copil
„Nu cred în băbismele astea.” Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede. Ce părere are actrița despre un posibil copil

În momentul actual, Ilona Brezoianu este o actriță foarte îndrăgită și apreciată și a reușit să intre în inimile oamenilor, datorită simțului umorului de care a dat dovadă. Recent, ea a vorbit cu sinceritate despre valorile în care crede.

Actrița este cu zâmbetul pe buze în orice situație, dar în spatele camerelor este o persoană destul de emotivă, conform spuselor ei. Pe lângă aceste aspecte, are foarte multe frici, iar una dintre cele mai mari este succesul temporar.

Citește și: Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede

Actrița a mărturisit că este un om extrem de emotiv și că o emoționează multe lucruri. Ei îi este frică de moarte, de boală, de ratare și se gândește că dacă nu va mai avea succes nu se va mai putea descurca la fel de bine.

„Eu sunt un om extrem de emotiv, sunt Rac.

Mă emoționez foarte repede. Mă emoționează multe lucruri. Cred că toată lumea are frici. Am frică de moarte, de boală, frica de ratare, e complicată. Nu poți să știi că acuma ești sus și mâine poate nu o să mai fii, cum te descurci? Ce faci? Dacă acum ești foarte cunoscut și poate peste cinci ani nu mai știe nimeni cine ești, e complicat. Sunt multe frici, toți le avem”, a
declarat Ilona Brezoianu pentru Fanatik.

 Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede
Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Actrița se grăbește să se mărite și să devină mamă

Actrița a mai spus că nu crede în tradiționalisme și nici în nunți. Ea consideră că în viață, lucrurile trebuie făcute doar atunci când o persoană simte, nu la un anumit timp, mai ales că atunci când vine vorba despre o nuntă, trebuie să fie persoana potrivită.

Ea consideră că doi oameni ar trebui să se despartă, chiar dacă au copii împreună, pentru că este mult mai bine să crești cu doi părinți separați decât să stea în aceeași casă și să nu se înțeleagă.

„Nu cred în tradiționalisme sau că trebuie să te căsătorești că așa e bine. Toate lucrurile trebuie să le facem atunci când simțim, nu trebuie să fie la un anumit timp.

Trebuie să fie persoana potrivită. Pe vremuri, se spuneau multe. Se spunea și că trebuie să stau cu un anumit om toată viața și nu cred în treaba asta. Cred că dacă oamenii nu se mai simt bine împreună trebuie să se despartă, chiar dacă au copii împreună. Mai bine preferi să crești copii cu doi părinți separați decât să stea în aceeași casă și să nu se înțeleagă. Nu cred în băbismele astea.
Lucrurile trebuie făcute când simți să le faci. Nu trebuie musai să faci un copil. Poate că trebuie sau poate că nu trebuie. Poate unii oameni nu sunt făcuți să fie părinți. Nu trebuie să populăm planeta inutil dacă nu ne dorim asta, dacă nu simțim să facem asta”,
a mai spus actrița pentru sursa citată.

Cine este Ilona Brezoianu

llona Brezoianu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de la noi din țară.

Ea s-a născut pe 26 iunie 1990, în Giurgiu, și a avut înclinații spre lumea actoricească încă de când era copil.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Părinții ei i-au fost alături în fiecare moment și au susținut-o cum au știut mai bine pentru a ajunge să cucerească astăzi scenele mari din țară.

„Am terorizat toată familia cu treaba asta. Făceam spectacole și strângeam toată familia. Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane și sora mea cu 10 ani mai mare, care stătea cu mine în cameră, evident că nu avea niciun chef de cele mai multe ori de show-urile astea muzicalo-teatrale, că așa erau. Adică aveam un moment de orgă, un moment de poezie. Făceam tot. Mă tot duceam pe la spectacole prin Giurgiu, mergeam acolo să văd teatru, apoi m-am înscris și la un curs de actorie. După spectacolele alea am venit în București cu maică-mea la un spectacol de la Teatrul Național și după ce am ieșit de acolo, i-am zis că eu mă fac actriță. Îmi aduc perfect aminte momentul ăla în care ea mi-a zis că o să-mi treacă. Nu mi-a trecut și am continuat cu admiterea la facultate, unde nu am intrat din prima, am mai dat o dată, am insistat”, a declarat Ilona Brezoianu în urmă cu mai mult timp.

 Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede
Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies