„Nu cred în frustrările alimentare.” Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită

„Nu cred în frustrările alimentare.” Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită
„Nu cred în frustrările alimentare.” Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită

Frumoasa prezentatoare de știri sportive a dezvăluit ce stil de viață are și care sunt cele patru alimente pe care nu le consumă niciodată.

Corina Caragea se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din țara noastră. La 39 de ani, bruneta arată spectaculos, nu își lasă la vedere vârsta și trece cu brio testul costumul de baie.

Recunoaște că este topită după dulciuri și că de multe ori se abține cu greu de la preparatele culinare, dar chiar și așa reușește să își mențină forma fizică de invidiat.

Citeste si: Dana Săvuică a avut mari probleme cu greutatea. Vedeta voia să ajungă pe mâna esteticianului

Dieta Corinei Caragea
Dieta Corinei Caragea[Sursa foto: Instagram]

Dieta Corinei Caragea. Cum se menține în formă frumoasa vedetă

Pe lângă alimentația sănătoasă, Corina Caragea face și foarte mult sport. Atunci când se duce la sala respectă cu sfințenie sfaturile antrenorilor și nu se abate de la reguli.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Muncesc să mă păstrez într-o formă cât de cât plăcută mie, să fiu împăcată în fața oglinzii, chiar dacă nu perfectă. Dacă la 18 ani îmi doream să fiu mai plinuță, acum cu greu pierd kilograme.

Păstrez un echilibru sănătos între sport și alimentație.

Recunosc că îmi plac dulciurile și nu e ușor, îmi place și să lenevesc, de aceea fac sport supravegheată de un instructor, așadar, mai bine zis, urecheată”, a declarat Corina Caragea, pentru Fanatik.ro.

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy vedete din România! Au trecut cu brio testul costumului de baie, chiar dacă au peste 50 de ani

Dieta Corinei Caragea
Dieta Corinei Caragea[Sursa foto: Instagram]

Ce alimente nu consumă Corina Caragea niciodată

Frumoasa prezentatoare de știri spune că, de-a lungul timpului, a încercat tot felul de metode pentru a scăpa de kilogramele în plus, inclusiv slăbitul prin fasting, unul extrem de greu pentru multe persoane. Pentru că programul de lucru nu i-a permis să facă asta pe termen lung, Corina Caragea a găsit o altă metodă foarte eficientă pentru a-ți menține silueta de invidiat.

„Nu am avut nevoie. Nu cred în frustrările alimentare. Am încercat să scap de câteva kilograme cu fasting, dar nu am reușit mare lucru. Programul meu cu trezit la 4 dimineața nu mă lasă să țin această dietă, dar oricum sunt o pofticioasă care nu rezistă în fața unei prăjituri, a unei pâini calde sau a unei pizza. Doar ce nu îmi place. De exemplu: conopida, spanac, creveți sau ton.

(n.r. ce alimente evită în totalitate)', a mai dezvăluit Corina Caragea, pentru aceeași sursă citată anterior.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Vlăduța Lupău să își mențină silueta în timpul sarcinii? Vedeta a vorbit despre dieta pe care o ține

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies