„Nu dorește să își refacă viața personală.” Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea

„Nu dorește să își refacă viața personală.” Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea
„Nu dorește să își refacă viața personală.” Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea

Unul dintre apropiații artistului a dezvăluit că acesta a fost profund dezamăgit, după ce a divorțat de Deea Maxer, după 18 ani de relație și 15 de căsnicie.

Potrivit sursei, Dinu a fost foarte afectat de această situație și nu mai vrea să audă de nicio femeie.

Citește și: “Sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix.” Ce se întâmplă în viața artistei Deea Maxer, după ce și-a luat rămas bun de la fostul ei soț, Dinu

Dinu Maxer, decizie radicală după divorțul de Deea

Deea Maxer și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul după 18 ani de relație și 15 de căsnicie. Artista ar fi luat această decizie pentru că nu se mai simțea fericită în relația lor și pentru că monotonia era prezentă.

 Apropiații artistului au declarat că acesta este extrem de dezamăgit și nu mai vrea să audă de nicio femeie. Dinu a încercat să se împace cu soția lui, dar fără succes.

„Momentan Dinu nu vrea să mai audă de vreo femeie, nu dorește să își refacă viața personală. Ei chiar s-au despărțit, este pe bune. Dinu a suferit mult după separarea de Deea, dar acum a acceptat ideea divorțului și merge mai departe. El a tras mult să repare căsnicia, dar ea nu a mai vrut. Am înțeles că ea se simțea străină în relație și nu mai avea sentimente ”, a declarat un apropiat al lui Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un cunoscut de al lui Dinu Maxer a dezvăluit că artistul pregătește lansarea unei piese care se potrivește perfect cu starea prin care trece în acest moment. Totuși, a subliniat că este doar o coincidență și că nu are nicio legătură cu situația personală prin care trece acum artistul.

„El urmează să lanseze, în perioada următoare, o piesă nouă cum că s-a furat mireasa. El zice că nu este dedicație pentru nimeni, cică este doar o simplă coincidență și că o avea pregătită de ceva timp în studio și acum s-a nimerit să o lanseze”, a

mai spus prietenul lui Dinu Maxer.

 Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea
Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea[Sursa foto: Facebook]

Deea Maxer a anunțat prima divorțul

Deea Maxer a anunțat prima despre divorț, explicând că nu mai simte că relația lor nu o mai împlinește și că este mai bine pentru amândoi să urmeze drumuri separate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri ”, a fost mesajul transmis de fosta soție a celebrului artist.

 Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea
Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ea nu a apucat să trăiască, să se distreze.” Motivul pentru care Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț. Ce s-a întâmplat între cei doi, în trecut



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este actrița cu care s-a fotografiat Dinu Maxer, în Franța, la scurt timp după ce a divorțat de Deea Maxer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies