„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață
„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

După ce au avut loc cutremurele din Turcia, în mediul online s-a vehiculat că printre persoanele care au dispărut se numără și actrița Cansu Dere, care o interpretează pe Asya, personajul principal din serialul „Infidelul”.

Pe lângă aceste aspecte, zvonurile au fost amplificate, deoarece actrița nu a mai fost activă pe rețelele de socializare de pe data de 5 ianuarie 2023, iar fanii s-au îngrijorat foarte tare.

Citește și: Akif Atakul din serialul „Totul pentru familia mea ” are probleme de sănătate! Actorul Celil Nalçakan s-a postat cu o perfuzie la mână

Cu cine ar fi fost confundată Cansu Dere

„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață[Sursa foto: WOWbiz.ro]

După ce fanii s-au îngrijorat în legătură cu actrița, multe persoane au spus că este în viață și că pe lângă acest lucru că se implică în campaniile de ajutor pentru turci, după ce au avut loc cele două seisme, care au lăsat o mare tragedie în spate.

Se pare că în momentul actual, situația este una destul de controversată, iar oamenii au început să fie destul de incerți, având în vedere imaginile.

Jurnalista Birsen Altuntaș este de părere că actrița face parte din campania de strângeri de fonduri pentru cei care au nevoie de ajutor acum, în timp ce fanii cred că ar putea fi o altă vedetă care seamănă foarte tare cu ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Internauții consideră că actrița trăiește, dar li se pare că în fotografiile respective nu este ea, ci Öykü Karayel.

Un lucru care stă sub semnul întrebării este că nici vedeta, dar nici apropiații ei nu ies în față să spună că aceasta este în afara oricărui pericol.

La început, fanii au fost foarte liniștiți, după ce au văzut fotografiile, dar după o analiză mai amplă a acestora și-au dat seama că nu este ea. Cu toate acestea, speră ca în final actrița să fie bine și în afara oricărui pericol.

„Nu e ea, nu e Cansu Dere”, „Cu siguranță nu este ea”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor, pe Tik Tok.

 Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață
Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alte reacții ale internauților

Un internaut a menționat faptul că actrița este în viață și că a citit o știre în care se vorbește despre zvonurile false care se răspândesc. Adevărul ar fi că ea face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe turcii rămași fără adăpost.

„Ea e în viață. Am citit o știre în care se vorbește despre zvonurile false care se răspândesc și vei face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta Turcia în aceste vremuri grele.

Directorul campaniei a confirmat-o pe contul ei de Instagram. Filmează împreună cu alți actori și, de asemenea, se subliniază că Cansu locuiește în Istanbul, la mare distanță de zona cutremurului”/ ”Îți este atât de greu să ieși și să negi zvonurile despre posibila moarte știind că există mii de fani care sunt îngrijorați pentru ea? Chiar nu înțeleg...”/ ”Dacă e bine, dacă și știe că a fost chiar declarată moartă, de ce nu vorbește sau lasă un mesaj că este bine? Nu înțeleg”/ ”Se poate să nu existe energie, nu există internet, este greu de comunicat, de aceea nu publică nimic
și ceilalți actori trec prin același lucru”,
au fost câteva dintre reacțiile celor din mediul online, după zvonurile apărute în spațiul public din Turcia.

 Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață
Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Actorul İbrahim Çelikkol, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, a sărit în ajutorul persoanelor prinse sub dărâmăturile din Turcia



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actorul Erkan Petekkaya, devastat de durere. Mai multe rude de ale lui, victimele cutremurului din Turcia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies