„Este la o clinică. Nu se simte bine momentan, este foarte epuizat.” Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară

„Este la o clinică. Nu se simte bine momentan, este foarte epuizat.” Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară
„Este la o clinică. Nu se simte bine momentan, este foarte epuizat.” Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară

Florin Salam, cunoscut în industrie drept "Regele manelelor", a generat îngrijorări în rândul susținătorilor săi, în urma unui anunț postat cu o seară în urmă.

În acest mesaj, artistul a dezvăluit că urmează să plece în străinătate, ceea ce a declanșat o serie de reacții din partea celor ce îi apreciază muzica și talentul. Conștient de responsabilitățile față de sănătatea sa și dorind să acționeze cu responsabilitate, Florin Salam a luat o decizie radicală alături de întreaga sa echipă.

Citește și: „Nu neg.” Cum a reacționat Sore, după ce s-a vechiculat că între ea și Răzvan Miheț este ceva

Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară

Astfel, artistul a comunicat că a decis să anuleze toate evenimentele programate și să se concentreze pe propria sănătate în această perioadă. Acest pas surprinzător a avut ca scop asigurarea faptului că el și echipa sa sunt în cea mai bună stare posibilă, înainte de a începe să susțină noi evenimente.

Pe lângă anularea spectacolelor, Florin Salam a făcut și o mențiune importantă legată de contractele încheiate cu organizatorii evenimentelor viitoare. În același mesaj, el a informat că intenționează să restituie banii organizatorilor pentru contractele deja încheiate, oferind astfel o transparență și un respect evident față de partenerii săi în industrie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ciuda deciziei sale radicale, Florin Salam nu a oferit prea multe detalii despre motivele acestei schimbări de planuri și asupra stării sale actuale.

Chiar fiica lui, Betty, a abordat subiectul și a făcut câteva declarații, lăsându-i pe fani să speculeze și să-și exprime îngrijorările și gândurile cu privire la situația sa actuală.

Betty Salam, detalii despre starea de sănătate a tatălui său, Florin Salam

Betty Salam a vorbit despre acest subiect, în cadrul unui interviu, dar nu a vorbit foarte mult despre cum se simte tatăl ei. Cu toate acestea, a vrut să îi liniștească pe cei de acasă și le-a transmis că nu este nimic grav.

„S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii.

Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a declarat fiica lui Flori Salam, Betty, pentru Spynews.ro.

Citește și: "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică!

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nu neg.” Cum a reacționat Sore, după ce s-a vechiculat că între ea și Răzvan Miheț este ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies