”Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!” Ce surpriză i-a făcut soțul milionar al Alinei Vidican, de ziua ei de naștere

”Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!” Ce surpriză i-a făcut soțul milionar al Alinei Vidican, de ziua ei de naștere
”Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!” Ce surpriză i-a făcut soțul milionar al Alinei Vidican, de ziua ei de naștere

Cu ocazia zilei de naștere a Alinei Vidican, soțul ei milionar i-a pregătit o surpriză de zile mari. Iată despre ce este vorba!

Alina Vidican și soțul ei, Claude Senhoreti, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani. Cu ocazia zilei de naștere a modelului, partenerul ei de viață i-a făcut o surpriză spectaculoasă alături de prieteni. Ulterior, imaginile au fost împărtășite cu fanii pe rețelele de socializare.

Ce surpriză de proporții a avut Alina Vidican de ziua ei de naștere

Claude Senhoreti și-a luat prin surprindere soția alături de prieteni, aceștia cântându-i "La mulți ani!, atât în engleză, cât și în română. De asemenea, soțul ei i-a oferit frumoasei blondine un cadou  de sute de mii de euro, un nou Lamborghini. Din imaginile postate în mediul online, se vede cu ochiul liber cum Alina Vidican radiază de fericire datorită cadoului extrem de scump. 

„Draga mea, azi este ziua ta.

Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc! (...)”, a transmis Claude Senhoreti pe pagina sa de Instagram, alături de mai multe fotografii cu soția sa și noua ei mașină.

Citește și: „Învățăm cum să fim unul lângă altul.” Ce se întâmplă în căsnicia Alinei Vidican

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce surpriză i-a făcut soțul milionar al Alinei Vidican, de ziua ei de naștere[Sursa foto: Instagram]

Alina Vidican și partenerul său de viață au făcut pasul cel mare în urmă cu aproximativ doi ani. Pilotul de curse a dezvăluit mai multe detalii din relația lor pe rețelele de socializare, precizând faptul că de-a lungul anilor au mai întâmpinat suișuri și coborâșuri, ca în orice altă relație, de altfel.

„Căutam o poză să o postez, însă am dat peste acest video.

Am simțit să împărtășesc cu voi puțin mai mult din cea mai importantă zi din viața mea și să vă arăt mai multe despre legătura noastră și despre familia noastră. Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine și mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soție uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.
Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranța care mă motivează să continui să înot «cu capul deasupra apei», să încerc din nou și din nou. Relația mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alții, dar noi învățăm cum să fim unul lângă altul.
Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”
, a spus Claude Senhoreti, pe Instagram.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Imagini fabuloase cu Alina Vidican! Cum a petrecut fosta lui Cristi Borcea de Sărbători într-un hotel de superfițe

Ce surpriză i-a făcut soțul milionar al Alinei Vidican, de ziua ei de naștere[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alina Vidican iubește din nou. Fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut peste despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies