Mesajul îngerilor pentru fiecare ZODIE în perioada 24 - 31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţă ta îl PRIMEŞTI

Mesajul îngerilor pentru fiecare ZODIE în perioada 24 - 31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţă ta îl PRIMEŞTI
Mesajul îngerilor pentru fiecare ZODIE în perioada 24 - 31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţă ta îl PRIMEŞTI

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 24-31 octombrie 2018. Dacă vrei ajutorul îngerilor tăi, trebuie neapărat să le ceri asta! Ai încredere în echipa ta de îngeri!

Mesaje de la îngerii păzitori pentru nativii din zodia LEU (23 iulie – 22 august)

AI ÎNCREDERE

“Înaintarea nu cere în mod obligatoriu să ai încredere în ţine însuţi. Credinţă în Dumnezeu este suficientă, ştiind că Dumnezeu lucrează prin ţine şi cu ţine pe toate căile. Bazează-te pe noi, dacă încrederea îţi şovăie, iar noi îţi vom da curaj şi încredere.”

Acest mesaj este un mesaj de la îngeri care îţi spun “Poţi să o faci!”. Ai încredere că deţii toate ingredientele necesare pentru împlinirea misiunii pe care o ai. Deşi s-ar putea să nu înţelegi pe deplin cum să îndeplineşti această sarcina, ai încredere că vei fi călăuzit în continuare. Cu cât vei reuşi să depersonalizezi mai mult această misiune, ştiind că nu e vorba de ţine, cu atât mai bine.

Nu ascultă vocea care spune “Cine, eu ?”. Eşti vrednic pentru că eşti fiica sau fiul perfect al Creatorului şi îngerii te vor însoţi la fiecare pas.

Semnificaţii suplimentare: rămâi în prezent şi focalizează-te pe fiecare pas în parte; lasă toate grijile şi preocupările în seama lui Dumnezeu şi îngerilor; cere îngerilor să îţi întărească încrederea; ai încredere în iubirea şi înţelepciunea lui Dumnezeu care lucrează prin tine.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce ţi-e scris în RUNE ţi-e pus! Săptămâna 24-31 OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare ZODIE. Etalarea şi previziunea RUNELOR

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies