„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală. Trebuie să existe puțină gelozie acolo!” Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală. Trebuie să existe puțină gelozie acolo!” Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!
„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală. Trebuie să existe puțină gelozie acolo!” Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

Betty Salam a clarificat situația actuală dintre ea și soțul său, după ce s-a zvnoit că între cei doi există neînțelegeri.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, iar de-a lungul timpului au trecut prin numeroase situații dificile, ajungând în prezent să aibă o relație bazată pe iubire și respect și o familie minunată alături de băiețelul lor.

Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

Cu toate acestea, în ultimul timp, pe conturile de socializare al fiicei lui Florin Salam nu au mai apărut deloc fotografii cu partenerul său de viață.

Astfel, în presă au apărut o mulțime de speculații conform cărora între artistă și soțul său există o situație tensionată și chiar unele zvonuri ar fi spus că Betty urmează să divorțeze.

Sătulă de toate aceste neadevăruri, fiica lui Florin Salam a hotărât să lămurească situația.

Ce a spus Betty Salam despre căsnicia cu soțul său

Citește și: „Nu știu de ce nu mi-a spus până acum. Nu am știut asta niciodată!” Betty Salam, dezvăluiri neștiute despre mama ei! Artista a aflat recent acest lucru și nu i-a venit să creadă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

Invitată în cadrul unei emisiuni, Betty Salam a vorbit despre modul în care decurge relația cu soțul său și decizia pe care a luat-o cu privire la viața sa personală. Astfel, artista a decis să nu își mai expună atât de mult familia în spațiul public. Mai mult decât atât, fiica lui Florin Salam este de părere că atunci când există iubire automat mai există și unele neînțelegeri, peste care ea și soțul său au reușit să treacă de-a lungul timpului.

Nu am declarat absolut nimic că nu ne înțelegem, sau habar nu am. Nici nu știu ce articol a apărut. În ultima perioadă am decis să nu îmi mai afișez relația ca în ultima vreme. Pe Instagram îmi afișam copilul, relația... Am spus că este mult mai bine pentru că o relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă din punctul meu de vedere.

Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine.", a declarat Betty Salam în cadrul unei emisiuni TV. 

Soțul lui Betty Salam, un bărbat gelos

Citește și: „Este la o clinică. Nu se simte bine momentan, este foarte epuizat.” Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Betty Salam, dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu soțul său!

La capitolul gelozie, artista a precizat că în prezent soțul său este mai gelos în relația lor. Cu toate acestea, Betty a recunosc că în trecut a avut și ea momente de gelozie, dar a învățat cum să le depășească.

„El este puțin mai gelos ca mine, adică eu eram în trecut mai geloasă dar cu vârsta, în timp ce cresc, îmi dau seama că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut, pe viața noastră, pe copil, pentru că gelozia nu cred că e

foarte constructivă. Dacă eu am încredere în el, el are încredere în mine, cred că ăsta e cel mai important lucru. Fără încredere nu faceți nimic.  Eu îi cunosc codul de la telefon, dar nu găsesc nimic în telefonul lui. Și dacă aș fi găsit, poate m-aș supăra pe moment, dar eu știu cum e soțul meu și știu cum este el ca om și mă cunosc pe mine ca femeie și de ce să stric ceva frumos și de ani de zile de când sunt cu el pentru un mesaj.
Dacă ar fi ceva mult peste, atunci... dar nu vreau să mă gândesc atât de departe."
, a mai spus Betty Salam



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Pierdusem toți banii. Eram supărat. Am și plâns. În momentul ăla, viața mea s-a schimbat total!” Cornel Palade, dependent de jocuri de noroc! Cum a reușit să scape de această dependență

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies