„Nu există nicio șansă ca eu să mă întorc”. Maria Lungu, în război cu Mircea Eremia

Mircea Eremia si Maria Lungu
Mircea Eremia si Maria Lungu au fost impreuna timp de 3 luni

Maria Lungu nu mai vrea să audă nimic despre Mircea Eremia, după declarațiile acestuia. Tânăra se află într-o relație serioasă acum.

La doar câteva zile după ce Mircea Eremia a făcut declarații despre relația cu Maria Lungu și de ce s-a ajuns la despărțire, fosta concurentă de la Puterea dragostei reacționează dur.

Tânăra originară din Republica Moldova a făcut o serie de declarații cu privire la ce a spus fostul iubit despre ea, iar cuvintele nu sunt deloc flatante pentru fratele Alinei Eremia. Maria este complet surprinsă de declarațiile lui Mircea și nu mai vrea să audă de el.

„Am văzut într-adevăr ce spune el. Eu mă minunez pe zi ce trece, pentru că mă trezesc efectiv cu diferite postări, unde Mircea dă în continuare declarații și nu înțeleg de ce o face, pentru că eu personal nici până în momentul de față nu am aflat care a fost motivul acestei despărțiri, chiar dacă am încercat să discutăm și să abordăm acest subiect, nu am ajuns la niciun numitor comun”,

a mărturisit blondina în cadrul unui interviu.

Citeste si: „I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă

Maria Lungu
Maria Lungu s-a iubit timp de trei luni cu Mircea Eremia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Maria Lungu are un nou iubit

În plus, Maria Lungu nu mai vrea să audă nimic despre Mircea Eremia și exclude o împăcare cu el, mai ales că acum este într-o altă relație.

De asemenea, Maria este supărată deoarece Mircea nu i-a putut spune personal că nu o mai iubește și a trebuit să afle prin intermediul presei că a rămas fără iubit.

Citeste si: Mircea Eremia, primele dezvăluiri despre despărțirea de Maria Lungu de la Puterea dragostei

Mircea Eremia
Mircea Eremia a dezvaluit ca nu este exclusa o impacare cu Maria Lungu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „Am rămas șocată”. Maria Lungu, despre declarațiile pe care le-a făcut Mircea Eremia


„Cel mai tare m-a enervat că el a spus că oricând poate să se împace cu mine și nu înțeleg de unde are această informație. În primul rând, nu-mi convine, pentru că nu acesta este adevărul și, în al doilea rând, siguranța asta nu știu de unde o are, pentru că nu i-am dat-o eu niciodată.

M-a deranjat extrem de mult și faptul că el a spus că nu a fost o relație serioasă, păi nu este serioasă din moment ce tu îți pierzi timpul personal venind la Chișinău să mă vezi pe mine? Nu mi se pare adevărat!

Într-adevăr, el a vrut mai mult, a vrut să continuăm această relație, însă eu am declarat de mai multe ori că vreau să fiu mai atentă cu aceste lucruri și am luat-o încet.

Eu sunt într-o relație serioasă în momentul de față și nu există nicio șansă ca eu să mă întorc vreodată la Mircea, mai ales după declarațiile pe care le-a făcut. Nici măcar o relație de prietenie nu va exista, pentru că noi mai țineam legătura, am ajuns la un numitor comun ca să nu ne deranjăm, dar se pare că el nu se oprește. Vrea război? O să îi dau război”,
a adăugat ea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„N-are băiatu’ iubită”. Mircea Eremia, dezvăluire cutremurătoare despre fosta iubită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies