„Nu există nimic de criticat” Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă

„Nu există nimic de criticat” Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă
„Nu există nimic de criticat” Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă

Cătălin Botezatu a lăudat aparițiile publice ale Vioricăi Dăncilă din punct de vedere vestimentar.

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai controversate femei din politica românească. Fostul premier a avut numeroase apariții publice în cadrul cărora a fost criticată din cauza greșelilor gramaticale pe care le-a făcut sau pentru că nu vorbea la perfecție limba engleză. Deși de-a lungul carierei sale, Viorica Dăncilă a avut parte de o mulțime de critici, au existat și persoane care au admirat-o și apreciat-o atunci când a fost cazul.

Cătălin Botezatu a analizat stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă

Citește și: Și-a făcut operații estetice Viorica Dăncilă? Fostul premier a vorbit despre tratamentele cosmetice

Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă
Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a îmbrăcat nume cunoscute din showbizul românesc, dar și din lumea politică.

În cadrul unui interviu, designerul a vorbit despre stilul vestimentar pe care fostul premier l-a adoptat de-a lungul timpului, menționând că din punct de vedere vestimentar, Viorica Dăncilă a avut mereu o apariție impecabilă. Astfel, creatorul de modă a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului premier.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 „ Uite, fostul premier al țării, Viorica Dăncilă, a apărut mereu impecabil, din punct de vedere al vestimentației. Nu am a-i face vreun reproș.  A fost și este un om politic atent cu aparițiile sale publice. Nu știu dacă are vreun consilier, pe partea asta, sau cât de bine își face treaba, politic vorbind, dar în ceea ce privește codul vestimentar, nu există nimic de criticat .”,  a spus Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu.

 

Cătălin Botezatu critică aparițiile lui Carmen Iohannis

Citește și: „Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă” Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, despre ținuta pe care Prima Doamnă a îmbrăcat-o la încoronarea regelui Charles al III-lea

Cătălin Botezatu critică aparițiile lui Carmen Iohannis
Cătălin Botezatu critică aparițiile lui Carmen Iohannis[Sursa foto: Facebook]

Dacă în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, atunci când vine vorba de Prima Doamnă a României, designerul nu s-a ferit să îi critice stilul vestimentar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen Iohannis a intrat în vizorul designerului inclusiv atunci când a participat la încoronarea regelui Charles.

 „ Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere.

Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va ‘sugruma’ umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul .”, a spus Cătălin Botezatu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Eu sunt șocată. Nici nu m-aș fi gândit vreodată să pățesc așa ceva” Brigitte Pastramă, declarații despre accidentul în care a fost implicată pe străzile din București

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies