“Nu haina îl face pe om.” Cum răspunde Andreea Marin atunci când este criticată pentru ținutele sale vestimentare

“Nu haina îl face pe om.” Cum răspunde Andreea Marin atunci când este criticată pentru ținutele sale vestimentare
“Nu haina îl face pe om.” Cum răspunde Andreea Marin atunci când este criticată pentru ținutele sale vestimentare

Deși Andreea Marin poate câștiga detașat concursul pentru una dintre cele mai stilate vedete de la noi din țară, acesta este adesea criticată pentru ținutele pe care le poartă.

Andreea Marin se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute vedete din televiziune, fiind, de asemenea, considerată una dintre cele mai bine îmbrăcate personalități din România. Cu toate astea, întotdeauna au existat păreri negative pentru stilul de îmbrăcăminte pe care îl abordează, însă vedeta nu s-a lăsat niciodată afectată de ceea ce spun oamenii din jur.

Andreea Marin, mărturisiri despre criticile oamenilor privind vestimentația sa

Deși pare greu de crezut, Andreea Marin a fost ținta multor critici din cauza stilului său personal. Vedeta este de părere că haina nu definește omul, lucrurile care sunt importante fiind altele. Întrebată de către jurnaliștii WOWbiz.ro cum primește criticile, vedeta a făcut mărturisiri fără să ezite.

"Le primesc astfel: nu ma interesează. Mulțumesc!", a mărturisit Andreea Marin, în exclusivitate.

Astfel, în cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a dezvăluit faptul că a reușit să atingă vârsta la care își alege extrem de ușor ținutele pentru evenimente, deoarece merge pe premisa că nu haina îl face pe om.

“Nu mai sunt la vârsta la care să îmi fie greu să mă pregătesc pentru un eveniment. Până la urmă, nu e una, e alta și în fond nu haina îl face pe om",

a dezvăluit Andreea Marin, toamna trecută.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole.” Andreea Marin, la un pas să își ia viața

Cum răspunde Andreea Marin atunci când este criticată pentru ținutele sale vestimentare[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin, sfaturi pentru o viață mult mai fericită

Pe lângă cariera longevivă de succes de care beneficiază cu ajutorul multor ani de muncă, Andreea Marin se bucură de o viață plină de împliniri și de o familie deosebită. Întrebată care este secretul unei vieți fericite, aceasta a dezvăluit că moderația este cheia succesului.

"Eu cred că echilibrul e cheia și moderația în viață. Acesta este sfatul meu. Căutați echilibrul și moderația, nu fericirea sub formă de explozie, de exuberanță.

Sunt frumoase și acele momente, dar nu poți trăi doar la cote înalte. Echilibrul îți aduce și liniștea și pacea de a te bucura de ceea ce trăiești.", a mai declarat Andreea Marin.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Marin consideră că moderația și echilibrul poate fi răspunsul unei relații fericite și lipsite de griji, deoarece ambii parteneri ar trebui să fie alături unul de celălalt și să se iubească, pentru a construi ceva frumos împreună.

"Moderația! Chiar și în dragoste avem nevoie de moderație și de bunătate. Pur și simplu, să îi dorești binele celui de lângă tine, să îl sprijin și să primești, firește, în reciprocitate sprijinul lui, pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală.

Cred foarte mult în ideea de cuplu când cei doi oameni sunt unul pentru celălalt, vin cu idei, își doresc binele și de aici se conturează și sentimentul de iubire. Iubirea nu este egoistă", a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: „O să fiu sinceră și o să spun.” Andreea Marin, detalii neștiute despre relația ei

Cum răspunde Andreea Marin atunci când este criticată pentru ținutele sale vestimentare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole.” Andreea Marin, la un pas să își ia viața

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies