„Nu i se părea frumos să se vadă pe un afiș, la un teatru! Sunt bucuroasă că am rămas la Ruby, mi-a adus noroc.” Cum trebuia să o cheme, de fapt, pe Ruby?

„Nu i se părea frumos să se vadă pe un afiș, la un teatru! Sunt bucuroasă că am rămas la Ruby, mi-a adus noroc.” Cum trebuia să o cheme, de fapt, pe Ruby?
„Nu i se părea frumos să se vadă pe un afiș, la un teatru! Sunt bucuroasă că am rămas la Ruby, mi-a adus noroc.” Cum trebuia să o cheme, de fapt, pe Ruby?

Ruby a povestit despre cum trebuia să se numească, de fapt, și cum a ajuns la numele de scenă.

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, însă puțini știu cu adevărat cum o cheamă pe artistă sau cum ar fi trebuit, de fapt, să se numească.

„Era o fugă de asta foarte constantă.” Cum a fost prima relație a lui Ruby

Citește și: ”Uită-te la tine! Te strici, păcat de tine.” Ruby a primit critici acide din partea bunicii sale, Gherghina! Artista a imortalizat întreg momentul

Ruby
Ruby[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. Am fost anunţaţi să ne izolăm.” Ruby a rămas blocată în Israel, după ce s-a declarat stare de război

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cadrul podcastului realiat de Damian Drăghici, Ruby a povestit despre prima relație serioasă și despre cum era cu partenerul de lângă ea. 

„Prima mea relație adevărată, că eu nu am avut nici relații pasagere, trecătoare, one night, chestii de genul ăsta, a fost la 17 ani. Am fost foarte băiețoasă, iar dacă aveam un iubit, era o fugă de asta foarte constantă. Am fost copil și încă sunt copil, dar nu se joacă adulții ăștia cu mine.”, a spus Ruby.

„Nu i se părea frumos să vadă pe un afiș.” Cum trebuia să o cheme pe Ruby, de fapt

Ruby
Ruby[Sursa foto: Facebook]

În cadrul aceluiași podcast, Ruby a povestit despre faptul că unchiul ei i-a prezis succesul încă de mică și numele pe care ar fi trebuit să îl aibă. Familia a rămas la Ana Claudia, iar mai târziu, acesta s-a transformat în Ruby. Chiar și numele de scenă a fost ales cu greu, deoarece artista avea mai multe variante. 

„De când eram mică, unchiul meu a zis că voi fi actriță și cântăreață, iar pe mine trebuia să mă cheme Costina Anica.

Și pe mine trebuia să mă cheme Grigore. Nu i se părea frumos să vadă Costina Anica Grigore pe un afiș, la un teatru. Și a zis Ana Claudia Grigore, a îmbinat numele nașilor. Între timp l-am schimbat și am ajuns la Ruby. La Ruby am ajuns când am făcut primul pas în lumea artistică. Sunt bucuroasă că am rămas la Ruby, mi-a adus noroc. Era o melodia lui Kaiser Chiefs, Ruby, am avut și ocazia să-i văd live la un concert, mi-a plăcut foarte mult și toată emoția transmisă de acolo.
Mai aveam două variante, dar mi-e și rușine să le zic. Chlowie, era ceva de la Claudia, dar complicat. Și mai era Dita, cum îmi zic mie prietenii de la Claudița și tăiasem ț-ul, găsisem și la asta o scuză.”,
a mai povestit Ruby.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

“Sunt norocoasă.” Ruby, dezvăluiri despre ce relație are cu Andrei Ștefănescu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe Tik-Tok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies