Nu iesiti din case sambata! A fost emis COD ROSU de canicula!

Nu iesiti din case sambata! A fost emis COD ROSU de canicula!
Nu iesiti din case sambata! A fost emis COD ROSU de canicula!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod rosu de temperaturi extreme si disconfort termic pentru 19 judete si municipiul Bucuresti, valabila sâmbata, intre orele 10:00 - 21:00.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod rosu de temperaturi extreme si disconfort termic pentru 19 judete si municipiul Bucuresti, valabila sâmbata, intre orele 10:00- 21:00.

Potrivit meteorologilor, sâmbata, in Capitala si in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in zona joasa de relief a judetelor Vâlcea, Arges, Dâmbovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt, se vor inregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent intre 38 si 41 de grade, iar in sudul Olteniei si al Munteniei valorile termice vor urca

spre 42-44 de grade.

Indicele temperatura-umezeala (ITU) se va situa frecvent, dupa-amiaza, intre 82 si 84 de unitati, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alimentele pe care trebuie sa le consumi pe canicula

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

A fost emis cod galben de canicula! Ce zone sunt vizate

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies